• Baby In Vain koncert Atlas Aarhus
  • Roxy Jules koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

12. oktober: Vi har fanget Baby In Vain til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Efter flere års tilløb, med udgivelser af singler og en EP udgav Baby In Vain deres debutalbum “More Nothing” til store roser fra både dansk og udenlandsk presse den 25. august 2017. Den ekstremt positive modtagelse af albummet bød blandt andet på seks hjerter i Politiken, seks stjerner i Gaffa og en yderst positiv medfart i Berlingske, der gik under overskriften “Hypet dansk rocktrio genopliver grungen”.

… Læs mere

 

Baby In Vain har siden udgivelsen af “More Nothing” turneret heftigt i UK, det meste af Europa og Skandinavien, og det stopper ikke her – sideløbende med at bandet skriver ny musik, bliver der plads til endnu en EU-tour med Hockey Dad (AU), UK headliner shows samt enkeltstående shows i USA – og så er Roskilde Festival selvfølgelig på plads, når sommeren skydes i gang.

Interview med Baby In Vain
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Den fede rock som sædvanlig, nye numre og bajere!”

Hvordan vil I beskrive hinanden?
“Bene er goofy, Lola er utilpas, og Andrea er krise.”

Hvad har I med af merch?
“Vi har en superfed ny langærmet t-shirt, som kan købes til koncerten. Det er den nyeste mode! Vi har også vores plade på LP og CD.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Vi spiller nogle nye numre på denne tour. Det er altid fedt at få prøvet af for folket.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Det er gået strålende. Jylland har vist sig fra sin bedste side – tak for at I giver den op!”

Roxy Jules
Den 5. oktober udgiver Roxy Jules sit fjerde album slet og ret kaldet “Roxy Jules IV”, og i samme måned tager Roxy Jules rundt i Danmark som opvarmning for Baby In Vain. Nogle shows som solo og nogle shows som duo.

Endnu engang udforsker Julie Runa sammen med musiker og producer Valentin Kruse nye afkroge af den mere alternative rock. Heller ikke denne gang har Roxy Jules begået et album, der lefler for lytteren. Det har aldrig været meningen med Roxy Jules. Der kræves noget, og man skal have lyst til at blive udfordret – men så er der altså også noget at komme efter.

Roxy Jules er støvet, insisterende og beskidt, men samtidig også smukt, skrøbeligt og porøst. Sangene er bygget op omkring elektroniske beats, længselsfulde keys, enerverende støj, distortede guitarer og Julie Runas indtagende vokal og tekster.

Roxy Jules har indtil videre udgivet tre albums. Det seneste “Roxy Jules III” ramte gaden i oktober 2016. Ligesom de to forgående albums fik det mange rosende ord med på vejen fra både Danmark og udlandet. Herunder 5/6 stjerner i Gaffa og GF Rock – sidstnævnte havde også albummet med på deres liste over årets bedste albums.

“Roxy Jules III er ikke blot det perfekte soundtrack til de mørke vinter måneder, næ, den er med afstand det bedste danske album, jeg har lagt ører til i år.” – GF Rock.

“Der mangler acts som Roxy Jules på den danske musikscene: En fandenivoldsk kvinde, der ikke er bange for at sige grimme ting og være dyster – en slags dansk kærlighedsbarn af The Kills-forsanger Alison Mosshart og PJ Harvey. I love it.” – Gaffa.

Roxy Jules leger hele tiden med at lade modsætninger kollidere. Nok fordi det er sådan Julie Runa oplever sig selv og sit eget liv. Fyldt af kontraster, hvor hun den ene dag drømmer om mere ro, og dagen efter jagter vildskab og kaos i en rus af rastløshed. I sidste ende erkender hun, at hun værdsætter begge dele lige højt og altid vil føle sig splittet mellem de to. Men derudover synes Runa også, at der opstår noget musikalsk set virkelig interessant, når man ikke er bange for at blande modsatrettede elementer.

Links
Baby In Vains hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
Tumblr
YouTube
SoundCloud
Roxy Jules’ hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.