• Baest koncert VoxHall Aarhus
  • I'll Be Damned koncert VoxHall Aarhus
  • Ral koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Baest og I’ll Be Damned tager på fælles tour, og denne aften vil du ikke gå glip af. Forbered dig på at blive revet rundt i en tornado af geder og forbandelser i et skræddersyet inferno af umættelige Baest og utrættelige I’ll Be Damned. Til denne helvedes aften får publikum ikke en chance.

… Læs mere

 

Til efteråret samler to af landets vildeste bands kræfterne og drager på fælles tour gennem det ganske land. Baest og I’ll Be Damned forvandler scenen til en slagmark, hvor der bliver slynget geder, forbandelser og fandenivoldske musikalske dueller af på kryds og tværs. Der er kridtet op til en anderledes koncert, en hæsblæsende aften, hvor publikum ikke får et ben til jorden og hvor man kan forvente samtlige 10 banditter på scenen – samtidigt.

Det kan givetvis betyde store guitarbattles, 2-mands trommesolo, 20 basslappende fingre og ikke mindst 100-mands energi kanaliseret gennem skrålhals 1 og 2 – Simon og Stig. Alle – inklusive dig – er sendt i krig. Ingen kan vide sig sikre.

Begge bands har kommende udgivelser, og denne tour vil være den første mulighed for at høre det spritnye materiale fra de to bands. I’ll Be Damned står til at udgive opfølgeren til det internationalt roste debutalbum senere på året og Baest har netop annonceret deres debutalbum, som udgives i sommeren 2018 hos Century Media.

Ral
Ral blev dannet i starten af 2018 og har allerede spillet én erindringsværdig koncert på en burger bar, som ledte til Baest/I’ll Be Damneds efterfølgende kapring. Ral skal således varme op til samtlige 10 shows på “Geder og Forbandelser”-touren.

Om touren siger Ral: ”Vi glæder os over udsigten til at give det danske rock og metal-folk et ordentligt spark i røven” og ”vi håber at kunne tilføje et twist til Baest/IBD’s show – vi er ligeså anderledes fra dem, som de er fra hinanden, men vi tror på, at det kommer til at komplimentere dem godt.”

Links
Baests hjemmeside
I’ll Be Damneds hjemmeside
Rals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.