Baest koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Den 27. februar 2020 drager BAEST på sin første headliner tour i Danmark. Om touren siger bandet: ”Eftersom folk har været så bindegale her til sommer, har vi besluttet os for at halshugge jer alle til foråret. Længere koncerter, større guns og KÆMPE vindmøller. Vi glæder os til at se, hvor hurtigt I kan fylde spillestederne op og tvivler dog ikke på, at I snildt kan gøre den første BAEST headliner tour til en forbandet god massakre.” Denne aften går det løs på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Den 13. september 2019 vil Danmarks kraftcenter inden for death metal – BAEST – udgive deres andet studiealbum, “Venenum”, på Century Media Records/Sony Music Denmark.

Siden BAEST blev dannet i 2015, har de succesfuldt etableret sig selv som ét af Danmarks mest lovende metalnavne. De har blandt andet vundet to GAFFA Awards tidligere på året. Derudover blev de fulgt af DR på deres Europaturné med Decapitated i dokumentarserien “Den Satans Familie”, som blev lanceret i juni 2019.

BAEST har spillet på festivaler såsom Summer Breeze, Ruhrpott Metal Meeting, Copenhell, Roskilde, Royal Metal Fest, Eurosonic. Derudover har de varmet op for eksempelvis Abbath, Hatebreed, Dying Fetus, Entombed A.D. og Illdisposed. Hér har de gjort indtryk på publikum med deres rasende lyd og medrivende, energiske optrædener.

“Venenum” er indspillet i FinlandStudio med mix og master af Andreas Linnemann i Hop House Studio. Albummet viser bandets stærke svenske death metal-inspirationer udvikle sig mod en mere alsidig tilgang, der omfavner elementer, man også ser hos navne som Morbid Angel, Death og Bolt Thrower.

BAESTs debutalbum “Danse Macabre” blev udgivet den 17. august 2018 og er tilgængelig på CD, vinyl og alle digitale platforme.

Links

BAESTs hjemmeside
Facebook
Twitter
Instagram
SoundCloud
YouTube
Deadnate på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.