Bangin Bülows Nice Jazz Quartet koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Den hypede aarhusianske Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet blander tidens jazzhymner, afrikanske guitarfigurer og hiphop beats i en ungdommelig cocktail. Denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Bangin’ Bülow’s Nice Jazz Quartet skaber musik for at udforske, udfordre og nyskabe jazzen. De dannede gruppen for syv år siden, og har siden udgivet tre albums. Deres debut album blev hædret med en DMA for ’Årets nye danske jazznavn 2014’ og deres andet album modtog en præmiering fra Statens Kunstfond.

Alle Bangin’-medlemmerne kommer fra Silkeborg-egnen, men deres professionelle musikervirke har spredt dem ud på flere kontinenter. De fire musikere er nu fordelt i Helsinki, Berlin, Bamako og Aarhus. Trods den store afstand har gruppen de seneste år turnéret i både USA, Vestafrika, Rusland og Europa og derudover indspillet et tredje album i samarbejde med den verdensberømte jazzguitarist Gilad Hekselman.

Musikken er kompromisløs og bundoriginal. De kombinere jazz, hiphop og afro, og spiller med en legende og udadvendt tilgang til deres, til tider, komplicerede kompositioner.

BBNJAQ består af Mikas Bøgh Olesen (guitar), Jon Døssing Bendixen (keys), Adrian Christensen (kontrabas) og Frederik Bülow (trommer).

Anmeldelser
“Blandingen af skæv jazz og afro giver Bangin’ Bülows et originalt udtryk. De ligner ikke Girls in Airports eller Ibrahim Electric, der også gerne henter inspiration i Afrika – men du går ikke galt i byen, hvis du godt kan lide dem” (Jazznyt – Læs anmeldelse)

Beslægtede navne
Ibrahim Electric
Abekejser
Kalaha
Girls In Airports
Hess Is More

Links
BBNJQ Facebook
BBNJQ Hjemmeside
Info om handelsbetingelser

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.