Batushka koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er kun få billetter tilbage til koncerten!

Batushka vender tilbage til Danmark. Det polske black metal band Batushka havde deres debut i Danmark på Copenhell 2017.

… Læs mere

 Ikke mange vidste, hvem de var, men efter koncerten på Refshaleøen har navnet for alvor slået sig fast i Danmark og mange har håbet på at kunne opleve bandet igen. Dette sker altså nu!

Det er ikke mange bands, der formår at gå fra den dybe obskure kælder til bred anerkendelse fra mange fans overalt i verden i løbet af ganske kort tid. Batushka er et fænomen, hvilket i den grad skyldes deres evne til at inkorporere de okkulte elementer fra deres musik ind i deres live-koncerter. At få tung og ond black metal og på samme tid et visuelt show, der omfavner essensen af bandet, er drømmen for mange black metal fans.

Konceptuelt er Batushka også blandt de få. Bandets navn kommer fra det russiske begreb for ”fader”, som jo også betyder præst. Og dette er netop, hvad bandet gerne vil opnå live, når de fremfører et ortodokst ritual i stedet for ”bare” at spille en vanlig koncert. Men for virkelig at forstå, hvad Batushka er, må de opleves live!

For at varme black metal nakken op til den det ortodokse ritual fra Polen har Batushka taget et af de bedste svenske black metal bands aka Mortuus og de spanske tilbedere af den sorte død, Pestkraft, med sig.

Kom til messe og lad ondskaben brede sig i Skandinavien!

Links
Facebook
Hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.