Bernhoft & The Fashion Bruises koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Norske Jarle Bernhoft kreerer moderne R&B, dansabel indiepop og retro-soul og er i besiddelse af en stor og sjælfuld stemme.

… Læs mere

 

Jarle Bernhoft kommer fra Nittedal, hvor han voksede op med en mor og en far, der var henholdsvis operasanger og musiklærer. Ikke overraskende fik han hurtigt selv øjnene op for musikken, og allerede i en helt ung alder blev han en betydelig spiller på den lokale musikscene. Snart blev han en del af funkrock-bandet Explicit Lyrics, men det var lidt senere, med rockgruppen Span, at han fik sit kommercielle gennembrud. Gruppen nåede i perioden 2003-05 at udgive to album, der begge fik flotte modtagelser – efterfølgende gik bandet imidlertid i opløsning.

Bernhoft solodebuterede i 2008 med det soul-orienterede album “Ceramik City Chronicles”, der øjeblikkeligt blev en stor succes, og to år senere fulgte livealbummet “1:Man 2:Band”. I 2011 kom han pludselig på alles læber verden over, da han med hjælp fra loop-pedaler gav et nummer i tv-programmet The Ellen DeGeneres Show – et nummer hentet fra mandens andet soloalbum, det storsælgende “Solidarity Breaks” (2011). Også “Islander” (2014), der blev indspillet i Brooklyn, New York, blev en massiv kommerciel succes og sikrede tilmed Bernhoft en Grammy-nominering i kategorien Best R&B Album. Siden fulgte i 2016 og 2017 et par EP’er indspillet sammen med backingbandet The Fashion Bruises, der også var med til at realisere albummet “Humanoid” (2018).

Beslægtede navne
Jamie Lidell
Mayer Hawthorne
Thomas Dybdahl
Allen Stone
Jordan Rakei

Links
Jarle Bernhofts hjemmeside
Facebook
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.