• Big Thief koncert VoxHall Aarhus
  • Ithaca koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten er aflyst! Købte billetter refunderes automatisk.

Årsagen er naturligvis Corona-virus og de myndighedsretningslinjer, som i går aftes blev udstukket på Statsministerens pressemøde.

Fra Big Thief selv har vi modtaget følgende besked:

“Hello everyone. Due to COVID-19 and in accordance with the new government recommendations we will be canceling the few remaining shows of this tour in Gothenburg, Stockholm, Oslo and Aarhus. We would so love to be there with you, but now is not the time. We hope you are all safe and well right now.

See you, soon, in the future,

with love,

Big Thief”

Med deres intime og luftige blanding indie rock og folk har amerikanske Big Thief de seneste år taget alverdens anmeldere med storm, og står nu utvetydigt som ét af tidens varmeste navne på den scene.

… Læs mere

 

Om Big Thief
Intimt, råt og sårbart er tre tillægsord, som alle klistet sig til amerikanske Big Thief siden debutalbummet ’Masterpiece’ fra 2016. Siden har de udgivet yderligere to plader, og fælles for alle tre er, at de har taget alverdens anmeldere med storm.

I front for lydbilledet står sanger og guitarist Adrianne Lenkers fløjlsbløde og bevægende vokal, som smukkeste vis bakkes op af en nænsom, folk-inspireret instrumentering. Det seneste album ’U.F.O.F.’ udkom i maj 2019, og der barsles med nyt album til udgivelse før de europæiske koncerter i foråret 2020.

Hvor de to første albums gjorde bandet til darlings blandt anmeldere og afficionados, har ’U.F.O.F’ katapulteret Big Thief ud til et større publikum, og op som et indie rock-scenens allervarmeste navne. Det toneangivende musikmedie Pitchfork kaldte bl.a. albummet for ”a true masterpiece of folk music from a band working together at the highest level,” og kvitterede med karakteren 9.2 og det eftertragtede Best New Music-stempel.

Herhjemme var der også store roser til bandet, og Soundvenue skrev bl.a.: ”Med ’U.F.O.F.’ er Big Thief nu officielt USA’s bedste indie-band,” og gav albummet fem stjerner.

Bandet har indgået partnerskab med PLUS1, så for hver solgte billet, bliver der doneret 10 kr. til organisationer, som fremmer værdighed, retfærdighed og muligheder for de fællesskaber, som har brug for det.

Læs mere her: PLUS1

Beslægtede navne
Angel Olsen
Sharon Van Etten
Weyes Blood
Mitski
Eleanor Friedberger
Aldous Harding
Julia Jacklin
Jessica Pratt
Waxahatchee

Anmeldercitater
“Med ’U.F.O.F. er Big Thief nu officielt USA’s bedste indie-band.”
(Soundvenue, 2019 – læs hele anmeldelsen her)

“Big Thief leverer med U.F.O.F. et af årets album, hvor fornemmelsen af nærvær får følsomheden til at fosse ud af alle sprækker.”
(Gaffa, 2019 – læs hele anmeldelsen her)

“A true masterpiece of folk music from a band working together at the highest level.”
(Pitchfork, 2019 – læs hele anmeldelsen her)

”Big Thief have alighted upon something that packs a real punch.”
(The Guardian, 2019 – læs hele anmeldelsen her)

Links
Big Thiefs hjemmeside
Big Thief på Instagram
Big Thief på Facebook
Big Thief på Twitter
Ithaca på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.