• Bisse koncert Atlas Aarhus
  • Clarissa Connelly koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bisse tog os med op i højlandet på sit seneste album.

… Læs mere

 

Kun halvandet år efter debuten “PMS” udkom Bisses femte studiealbum mandag den 3. oktober. Ovenpå blodtrilogiens udskejelser var det en forblødt Bisse, vi mødte her – højt oppe under skyerne, langt væk fra lavlandets leben og trummerum, i højlandets majestætiske og ensomme bjerge.

Albummet skildrede Bisses rejse ind i det hinsides og tilbage igen. Det var en lang rejse – 15 sange og 81 minutter ialt. Genren kaldte Bisse for Death Wellness. Et forsøg på at komme til orde overfor døden. Falde lidt til ro med den. Det lykkedes ikke helt. Og albummet endte snarere som en halv sang til døden og en halv sang til livet.

Pladen blev produceret og indspillet af Mads Brinch Nielsen i Sauna- og Tornado-studierne i København og markerede en ny blød lyd i Bisses værk. I oktober drog Bisse ud på en større højlandstur, og til april vender han altså tilbage.

Om Clarissa Connelly
Det interessante ved Clarissa Connelly er hendes varme harmoni samt hendes futuristiske måde at føre synthesizere og elektroniske trommer ind i et miljø, som normalt er domineret af akustisk guitar. Synthesizeren fremstår monumental, og trommerne er underspillede i en balanceret perfektion – muligvis inspireret af kunstnere som Grimes og Julia Holter. Ligesom dem forener Connelly teknisk dygtighed med nytænkende visioner for musikproduktion. Hendes vokal udstråler en drømmende melankoli á la Mazzy Star – og nogle ville måske være tilbøjelige til at kalde denne bølge af fremtidsspekulerende popmusik for en slags “anden bølge” af new wave.

Links
Bisses hjemmeside
Bisse på Facebook
Clarissa Connelly på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.