Bisse koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Både publikum og anmeldere er blevet taget med storm af Thorbjørn Radisch Bredkjær – bedre kendt som Bisse – og hans såvel excentriske som varme persona, hans originale musik og det både underfundige og gribende tekstunivers.

… Læs mere

 

Om Bisse
Bisse har i foråret og sommeren haft mange anmelderes og koncertgængeres fulde opmærksomhed under sin marathonlange ’Tour de Smackdown’, der i slutningen af august fik en smuk afrunding på Rakett Natt festivalen i nordnorske Tromsø. Foruden en lang række spillesteder i Danmark har Bisse og hans bande lagt vejen forbi et udsolgt Store Vega samt festivaler som Northside, Musik i Lejet og Smukfest. Under overskriften ”Bisse bjergtog Store Vega med en livsbekræftende koncert” uddelte Soundvenue 6/6 stjerner til sangeren ved førstnævnte udsolgte koncert i maj. Med samme entusiasme anmeldte Berlingske Tidende Bisses koncert på Northside med ordene Kong Bisse af Northside” og ved årets Gaffa-pris udmærkede sangeren sig med en særpræget og intens liveperformance, der var på de flestes læber efterfølgende.

Under overskriften ’Fuldt Flor Tour’ i foråret ’18, glæder vi os meget til at bringe Bisse til VoxHall, efter at han og band udsolgte Atlas i foråret 2017.

Forud for sit kommende barndomsalbum ’19. 6. 87’, som udkommer i slutningen af september, har han senest udgivet albumforløberne ’Legeaftale’ og ’Bjælkehuset’, der begge er strøget direkte i A-rotation på P6 Beat.

Links
Bisses hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.