Bisse koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

4. februar: Vi har fanget Bisse til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Fredag den 23. november udkommer Bisses niende album “Tanmaurk”. Det er Bisses Danmarksrevy og review af Danmark. En rêve om moderlandet og revitalisering af fædrelandet. Albumtitlen er en såkaldt translitteration af “Danmark”, således som det nævnes første gang på dansk jord på Den Lille Jellingesten. Albummet kan også betragtes som sangskriverens forsøg på en translitteration af hans egen personlige Danmarkshistorie.

… Læs mere

 

Med “Tanmaurk” slutter Bisses såkaldte Landstrilogi, som desuden udgøres af dødsalbummet “Højlandet” samt barndomsalbummet “19. 6. 87”. Bisse marcherer således fra dødens hinsidige højder ned gennem barndommens afblomstrede dale og ind i de dennesidige danske marke(de)r.

I forbindelse med albummet drager kunstneren på en lille danmarksturné, som han kalder for Tanmaurk-revyen. Han medbringer sin faste bissebande bestående af Adi Zukanovic (synths), Lars Bech Pilgaard (guitar), Bjørn Heebøll (trommer) og Mads Brinch (bas).

Interview med Bisse
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Vi inviterer folk i revyen – Tanmaurkrevyen; en revy, hvor alting vil blive taget op til revision. Revyen, hvor vi ikke sørger for din underholdning, men for dit livsunderhold!”

Hvad har du med af merch?
“Vi medbringer alle ni Bisse-vinyler – deriblandt “Tanmaurk”-dobbeltvinylen. Desuden t-shirts, muleposer og Tanmaurkrevyen-tourplakaten, som er trykt i begrænset oplag og kun sælges på touren.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“”Grand Danois”! Hvis vi kan opføre den..! Det er jo en stor, styg symfonisk Dansk Hund i tre satser, men vi gør, hvad vi kan for at klemme den ind i bandbussen.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Vi havde en fest til uropførelsen af Tanmaurkrevyen i sidste uge sammen med Copenhagen Phil. Men festen er kun lige startet! På torsdag er der nemlig Tanmaurkrevy på VoxHall!”

Links
Bisses hjemmeside
Facebook
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.