Bjørn Berge koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Norske Bjørn Berge betragtes af mange som én af Europas bedste blues-musikere. Tidligere på året udgav han albummet “Who Else?”, og denne aften gæster han VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Bjørn Berge er efter næsten 20 år som soloartist et velkendt navn for de fleste. Han har udgivet et væld af plader, vundet to Spellemannpriser, og så har han i de sidste 12 år turneret i store dele af Europa. Han har spillet på utallige jazz- og rockfestivaler og spillesteder i lande som Belgien, Canada, Danmark, England, Frankrig, Holland, Rusland, Schweiz, Tyskland, Ukraine og USA.

Og nu er han altså aktuel med et nyt album, “Who Else?”. En plade, der tæller ni nye sange, som hovedsageligt er egenkomponerede og hér fremføres i trio-format. Noget, der har medvirket til, at musikken bobler af energi og dynamik – og samtidig tager udtrykket i nye, spændende retninger. Fans af Bjørn Berges musik og guitarspil vil stensikkert ikke blive skuffede. Vi har at gøre med en samling drivende, tighte blues- og rocksange, der dog undervejs blødes op af et par roligere numre.

Med en stemme som grus og knust glas og en evne til at blande en myriade af musikgenrer med blues og rock har virtuosen Bjørn Berge lavet et nyt album, hvor hans musik virkelig bliver sat fri.

Beslægtede navne

Buddy Guy
Seasick Steve
John Mayall
Otis Taylor
Walter Trout

Link

Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.