Black Box Music koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Billetprisen for studerende er 90 kroner – billetten tilgås via “Tilføj til kurv”-knappen i boksen til højre.

Simon Steen-Andersens prisbelønnede, verdensomspændende musikdrama kommer atter til Aarhus med solist Håkon Stene og Århus Sinfonietta.

… Læs mere

 

Dette audiovisuelle værk tager publikum med på en energiladet rejse, der gør energisk og humoristisk gør op med den traditionelle koncertopstilling med orkester og dirigent.

“Med “Black Box Music” har den innovative komponist, Simon Steen-Andersen (1976), skabt et enestående og radikalt anderledes værk. Simon Steen-Andersen leger virtuost i et krydsfelt mellem komposition, installationskunst, elektronik og performance. Black Box Music er et stykke udfordrende avantgardemusik, som ikke ligner noget andet, og alligevel kræver det ingen forkundskaber at overvære. Det er specielt, at et så personligt udtryk som Simon Steen-Andersens, er nået så bredt ud internationalt. Hans værker bliver spillet af musikere og på festivaler over hele verden, fra Shanghai til Sydamerika og Europa. Black Box Music tryllebinder med en ustyrlig craziness; det er humoristisk, fuld af charme og sprudlende opfinderi. Black Box Music opfylder dette års kriterier for Nordisk Råds musikpris: Det er et værk af høj kunstnerisk kvalitet, der kan betragtes som originalt indenfor sin genre. Værket har en klar struktur og form og indeholder samtidig i 3. satsen elementer, som skabes i fremførelsesøjeblikket”, skriver Nordisk Råds Musikpris om værket.

Medvirkende:
Solist/dirigent: Håkon Stene
Århus Sinfonietta

Til koncerten vil Simon Steen-Andersens “Run Time Error” også blive fremført af komponisten selv. Værket er en site-specific perfomance der balancerer mellem videospil og installationskunst.

Koncerten er støttet af Augustinus Fonden, Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik, Dansk Komponist Forenings Produktionspulje, KODA Kultur, Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, og Musikpuljen i Aarhus Kommune. Koncerten er produceret i samarbejde med Hindsgavl Festival.

Links
Simon Steen-Andersens hjemmeside
Århus Sinfoniettas hjemmeside
Håkon Stenes hjemmeside
Hindsgavl Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.