Blaue Blume koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Efter otte måneder isoleret i et studie, hvor Blaue Blume har skrevet nyt materiale, er den anerkendte artpop-kvartet nu klar med en skandinavisk turné, hvor de besøger Sverige, Finland, Norge og Danmark.

… Læs mere

 

Blaue Blume havde stor succes med debutalbummet ”Syzygy”, der blev hædret med seks-stjernede anmeldelser, fik nomineringer i flere award-shows, bragte bandet på turné i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og Schweiz og førte til adskillige udsolgte koncerter og nogle af de vigtigste festivaler i Europa – blandt andre Eurosonic, By:Larm, Roskilde Festival og Pukkelpop.

Udover et skamrost debutalbum er Blaue Blume blevet anerkendt for deres intense live-koncerter, hvor publikum bliver draget helt ind i et dramatisk og dynamisk univers, som på én gang formår at være kompromisløst og perfektionistisk med en iboende vildskab, der kendetegnes af bandets tætte sammenspil og forsanger Jonas Smiths unikke vokal, om hvilken Gaffa Norge skrev: ”måske skandinaviens største stemme”.

Turnéen starter denne aften på Atlas, hvor publikum kan forvente at høre en masse nyt materiale samt sange fra EP’en ”Beau & Lorette” og ”Syzygy”.

Links
Blaue Blume på Facebook
Blaue Blume på SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.