Blaue Blume koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

For 2,5 år siden udkom Blaue Blumes fremragende og anmelderroste EP ”Sobs”. En EP, der blandt andet talte singlen ”Ebony”, som var P3’s uundgåelige. EP’en var endnu en elegant tilføjelse til bandets ekstremt høje niveau af udgivelser. Bandet havde indtil da udgivet den fornemme debut-EP ”Beau & Lorette” (2014) og den smukke og ambitiøse albumdebut ”Syzygy” (2015). I kølvandet på ”Sobs” var et utal af udsolgte koncerter på tapetet, men efter en weekend i december 2017 med koncerter i Hamborg, Berlin og Ankara måtte bandet trække stikket midt i deres turné. Forsanger Jonas Smith meldte senere ud på bandets Facebook med en stærk og ærlig kommentar, at han kæmpede med en depression, og at bandet indstillede al koncertaktivitet øjeblikkeligt. De måtte tage en pause – men ville vende tilbage stærkere. Denne aften gæster bandet VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Efter nogle forløbere, blandt andet den nærværende sang ”Morgensol” og bombastiske ”Lovable”, udgav Blaue Blume den 8. november 2019 deres andet fuldlængdealbum ”Bell of Wool”. Roserne fra pressen var massive. Jyllands-Posten kvitterede med 6 stjerner, og ved årsskiftet listede de ”Bell of Wool” som årets bedste danske album. Gaffa og Soundvenue fulgte efter med 5/6 anmeldelser med ekstremt rosende ord om dette smukke værk.

I forlængelse af album-udgivelsen valgte bandet at annoncere fire koncertaftener på Hotel Cecil til det danske publikums store glæde. De fire koncerter blev udsolgt på blot fire dage. Til de fire koncerter i februar og marts var publikum rejst til Hotel Cecil fra hele landet for at opleve Blaue Blumes comeback til den danske livescene. Med stor succes tryllebandt bandet publikum og anmeldere i halvanden time med sange fra hele deres katalog.

De fire koncerter var en enorm forløsning, og derfor føles det også helt rigtigt med flere koncerter.

Links

Blaue Blume på Facebook
SoundCloud
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.