Bleeder koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten den 3. april udsættes til 25. juni. Koncerten flyttes samtidig fra VoxHall til Atlas.

Købte billetter til koncerten den 3. april er naturligvis gældende til den nye koncert den 25. juni. Anvisninger omkring evt. refundering af billetter til koncerten den 3. april er tilsendt billetkøbere per mail.

Peter Peter aka Peter Schneidermann havde været guitarist i det ikoniske danske postpunk-band Sort Sol i næsten 20 år, da han på toppen af bandets buldrende karriere i 1995 droppede rampelyset for at gå under radaren. Siden har han stået i spidsen for det kraut-punkede band The Bleeder Group (senere Bleeder). Et band, der som en levende organisme med årene har været i konstant bevægelse. Ikke desto mindre står Bleeder bag en lang række udgivelser. Og Peter Peter er blandt andet kendt for at have lagt musik til Nicolas Winding Refns tre “Pusher”-kultfilm. De sidste to soundtracks valgte pladeselskabet Escho at udgive på vinyl i oktober 2019. Denne aften gæster Bleeder VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

I 2020 kan Bleeder fejre 25-års jubilæum, men den slags går bandet ikke så meget op i. Til gengæld gav det blod på tanden, da de forud for “Pusher”-udgivelserne fandt sammen for at øve op til en enkelt optræden i pladebutikken Soundstation i København. Efter den massive tilslutning af publikummer til koncerten og tiltagende forespørgsler besluttede Bleeder at spille en række eksklusive koncerter i 2020.

Det bliver bandets første regulære klubshows siden 2005. Repertoiret bliver numre fra de to album “Psycho Power” (1997) og “Sunrise” (2004). Naturligvis tilsat nye og ukendte ting, hvor bandets tre guitarister kan spille op til og mod hinanden. Vel at mærke på en betontung bund af to bassister og to trommeslagere. Det er hårdt og uforsonligt, men det er også melodier, som Peter Peter er kendt for at kunne skrive dem. Og der er plads til både soloridt og kollektive musikalske ekskursioner, som kan gå i retning af prog, kraut og glam.

Link

Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.