• Blitzen Trapper koncert Atlas Aarhus
  • The Kikos koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Amerikanske Blitzen Trapper spiller vinterkulden væk med varm country-rock.

… Læs mere

 

Otte albums på 12 år har de produktive gutter i Blitzen Trapper præsteret. Inspireret af Wilcos mere eksperimenterende side leverede Portland-bandet på deres første plader en eventyrlysten fusion af country- og kraut-rock og opbyggede sig hurtigt et solidt følge i undergrunden.

Kvintettens tredje album, 2007’s “Wild Mountain Nation”, blev opsnappet og genudgivet af Sub Pop, som året efter udsendte kritikerroste “Furr”. Den blev både af Rolling Stone og Pitchfork kaldt ét af det års allerbedste skiver, og Fleet Foxes’ Robin Pecknold meldte sig også som fan.

Siden har Blitzen Trapper – over den seneste håndfuld år – bevæget sig i retning af en mere tilbagelænet form for classic rock, med undertoner af country. Senest i sidste måned, hvor de udsendte idylliske “All Across This Land”.

Selv har bandet kaldt det en tilbagevenden til stilen fra “American Goldwing”, der havde ekkoer af 70’er-rock som Fleetwood Mac og Tom Petty & The Heartbreakers. Og samtidig har flere anmeldere draget musikalske paralleller til selveste Neil Young, Bob Dylan og Bruce Springsteen.

“All Across This Land” føjer altså endnu et kapitel til i Blitzen Trappers saga som et band, der er i stand til at læne sig tilbage uden at blive kedeligt. Sikkert er det, at de nok få spillet vinterkulden ud af publikum, når de til februar kommer til landet med varme country-toner.

Links
Blitzen Trappers hjemmeside
Blitzen Trapper på Facebook
Blitzen Trapper på Twitter
Blitzen Trapper på Instagram
Blitzen Trapper på YouTube
Blitzen Trapper på SoundCloud
Blitzen Trapper på Tumblr
The Kikos på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.