Blondage koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

12. oktober: Vi har fanget Blondage til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

I dag (den 21. april) udgiver Blondage deres nye single “Stoned” – en badass kærlighedssang, der er perfekt som soundtrack til sommeren. Sangen beskriver en sommerdag ved poolen set gennem øjnene på en omtumlet, kærlighedsramt pige. Den unikke lyd og stemning fra duoen Blondage er på perfekt vis smeltet sammen på dette solrige nummer med en legende produktion fyldt med attitude.

… Læs mere

 

“Vokalerne blev indspillet, mens Pernille sad på gulvet pakket ind i tæpper – morgenen efter en bytur. Det var som om, omkvædet skrev sig selv. Sangen handler om at opleve kærlighed gennem en tåge – lidt som at se sig selv udefra. Alle, der betyder noget for dig, er lige der, og du har aldrig lyst til at tage afsted.” – Esben Nørskov Andersen.

“Der er den her rå skønhed ved at opleve en kærlighed, der er fremmed for dig til at starte med. Som en pige, der falder for en anden pige for første gang. Lyden, ordene og melodien passer så godt sammen. Når jeg hører det, er jeg der – som at kaste sig ud på dybt vand.” -Pernille Smith-Sivertsen.

Blondage har siden udgivelsen af debut-EP’en “Blondage” i efteråret brugt tiden på at skrive nye sange og er nu klar til at løfte sløret for nogle stærke numre, hvoraf “Stoned” er det første.

Interview med Blondage
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
Esben Andersen: “Folk kan forvente en elektronisk koncert, som er ekstremt live og meget medrivende. Vi gør alt, hvad vi kan, for at placere lyden i vores hænder, så vi kan styre, manipulere og afvikle alle dele af vores sange i nuet. Vi gør det med en masse forskellige controllere, hvorpå vi trigger samples og laver effekter og loops, og så har vi også et trommepad og en synth, så vi spiller store dele af de instrumentale figurer live. Vi gør også rigtig meget ud af vores lysshow, for at folk kan blive suget ind i et univers, hvor lyd og lys smelter sammen til en totaloplevelse. Vi ønsker at skabe en klubstemning på Atlas, så folk kan forvente et set, der skal danses til!”

Hvad har I med af merch?
Pernille Smith-Sivertsen: “Vi kommer til at have vores Blondage-EP på vinyl med fra sidste år. Vi brainstormer stadig på nyt merch… Der har været snak om alt fra nye muleposer, USB-stik og kaffekrus til regntøj. Det er bare lige med at finde budgettet!”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
Pernille: “Mit favoritnummer lige nu er vores seneste single “Call It Off”, som vi udgav i fredags. Vi har spillet den over sommeren i forskellige demoversioner, men den har lige fra starten været vildt bangeren. Jeg fik et chok, de første gange vi spillede den, fordi folk jo aldrig havde hørt den før, men reagerede som om, det havde været sommerens hit. Den har en vildt fed dynamik, som får folk til at rave helt vildt. Jeg føler virkelig, jeg headbanger med folk – det er for lækkert!”

Esben: “Jeg elsker at spille “Pray”. Den er virkelig en live sang. Jeg går i totalt preacher mode og har det virkelig som om, jeg prædiker linjerne: “if love is a drug – I’m hooked – PRAY”. Den har en vildt fed tekst at synge, og jeg går altid helt amok, når vi spiller den. Det er en af de sidste sange i settet, så det er virkelig også dér, folk giver slip og raver sammen med os. Det er jo den bedste ting nogensinde.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
Pernille: “De er gået vildt godt! Vi føler virkelig, vi er i storform og har fundet et set, der fungerer vildt fedt. Det har været en overgangsfase fra Rangleklods til Blondage, hvor vi skulle finde formen og balancen mellem nyt og gammelt. Vi har efterhånden virkelig meget nyt, som vi er pissestolte af, og som fungerer sindssygt godt live, og så har vi givet vores yndlings-Rangleklodssange et brush-up, så de lyder endnu mere crisp. Vi spiller også et cover af “Turn Me On” af Kevin Lyttle, som skaber den vildeste lummer-party-stemning.”

Hvordan vil du beskrive din bandkollega?
Esben: “Pernille har en fantastisk stemme, som er så fed at arbejde med som producer. Det er også en gave, at hun har så skarpt et visuelt blik i forhold til vores artwork og så videre. Hun får hele tiden nye ideer og er virkelig sjov at hænge ud med.”

Pernille: “Esben er mega-sjov, supernørdet og perfektionistisk omkring vores lyd og sangskrivning, og så har han nogle vilde dance-moves og er super-ambitiøs.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
Esben: “Vi synes, at Mura Masa er en mega-fed artist. Vi så ham live på Lille Vega, og han var vildt god til at menneskeliggøre sin elektroniske lyd live ved selv at spille live på både trommer, keys og diverse controllere. Så havde han Bonzai med, som er en mega-sej UK-sangerinde og én mere, som vi ikke kendte. Det er lige præcis dét, vi synes er fedt. Når man kan fusionere den klubbede vibe med live-instrumenter og vokal.”

Hvad er jeres planer for vinteren og foråret?
Pernille: “Vi skal efter endt DK-tour ud på en del writing-ture i udlandet – dels til London, dels til Los Angeles. Målet er at skrive en hel masse nye sange og spille koncerter i udlandet i løbet af foråret. Vi har planer om at spille i USA for første gang, hvor vi har fået rigtig meget opmærksomhed omkring vores musik i år. Det bliver en vildt spændende tid for os.”

Mono Mono
Med over 200.000 streams på Spotify med deres første single “CityLights” samt airplay på P3 gik Mono Mono lige i danskernes hjerter og strøg dermed direkte ind som nummer et på det elektroniske barometer. Med deres musik er de nået vidt omkring og har blandt andet fået airplay på: Amazing Radio, DR P3, P6 Beat, Svensk P3 og ByteFM samt fået en masse omtale i både ind- og udenlandske medier.

Mono Mono blev allerede fra start spået en stor fremtid. Og blev featured på NBHAP’s liste over otte artister, man skal holde øje med i 2017. Det beviste de også, da de i maj leverede et gennemført liveshow for en fuld sal på Filuren til dette års Spot Festival.

Duoen Mono Mono består af Karoline Elsig og Jakob Franck. Hendes stemme sammenlignes med Björk, og når hun spiller på saxofonen sammen med Jakobs velproducerede beats opstår et unikt lydunivers. Mono Mono forfører deres publikum, når de spiller live, hvor de sender publikum til et drømmeunivers ved at præsentere et dynamisk lydbillede, der er dekoreret med en blanding af elektroniske lyde, beroligende vokaler og hypnotiske saxofoner.

Med deres hidtidige bedrifter tegner 2018 som året, hvor Mono Mono for alvor har mulighed for at slå igennem med deres EP, som udkommer i starten af år 2018. De er sultne efter at slå igennem og glæder sig til at vise deres talent frem.

Links
Blondages hjemmeside
Blondage på Facebook
Blondage på Instagram
Blondage på YouTube
Mono Mono på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.