Blondage koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

1. november: Koncerten er desværre aflyst – vi har modtaget følgende melding fra Blondage-lejren: “Blondage-koncerten (den 9. dec på VoxHall i Aarhus) er desværre aflyst. Der arbejdes på at finde en ny koncertdato til Blondage i det nye år. Bandet er netop hjemvendt fra et ophold i USA, hvilket har fyldt kalenderen og sat gang i nye fremtidsplaner. Der er nu fokus på at skrive ny musik, og bandet har indset, at det endnu er for tidligt at præsentere Blondage live i Danmark. Bandet udtaler: “Vi står i en situation, hvor vi ikke er klar til en Blondage-koncert i et så stort format. Fordi vores danske fans og koncerter betyder alt for os, har vi valgt at komme tilbage og spille, når vi kan levere det liveshow, vi drømmer om at give jer med Blondage. Tusind tak fordi du købte en billet, og vi håber at se dig til en koncert i 2017. <3 Esben & Pernille.””

Blondage er den danske popduo Esben Andersen og Pernille Smith-Sivertsen.

… Læs mere

 

Esben har skrevet og produceret elektronisk musik i næsten 10 år. Han startede med Rangleklods som et soloprojekt, men har også samarbejdet med blandt andre Mads Damsgaard (Reptile Youth) i deres fælles band Slow Celebration. Da han studerede Æstetik og Kultur på Aarhus Universitet, mødte han Pernille, og de fandt hurtigt ud af, at de havde det samme syn på æstetik. Pernille blev en del af Rangleklods i 2012 og tilføjede en enormt interessant kontrast til Esbens vokal og tog også styring på bandets visuelle udtryk. I 2015 udgav de “Straitjacket”, der blev deres sidste album som Rangleklods. De vil fremover lave musik under navnet Blondage.

Med navneskiftet til Blondage fuldfører Esben og Pernille nu transformationen fra det legesyge soloprojekt, Rangleklods startede som, til den elektroniske popduo, de er i dag med tusindvis af fans over det meste af verden.

“Med Rangleklods har vi udgivet plader, som vi er vildt stolte af. Men vi har brug for en ny begyndelse, for at vi kan blive ved med at udvikle os. Vi skifter navn til Blondage, og vi fokuserer på at skrive elektroniske popsange med kant. Navnet Blondage er en sammensmeltning af ‘blond’ og ‘bondage’, og for os forener det naivitet og drøm med aggressivitet og sensualitet. Det giver os et blankt lærred og en større kreativ energi, end vi nogensinde har haft,” fortæller Pernille.

Esben og Pernille har begge akademiske baggrunde, men ser sig selv hovedsageligt som musikere. Deres studier har hjulpet dem med at definere deres nye udtryk som Blondage. De har deres eget professionelle lydstudie i hjertet af København, hvor de arbejder intenst på deres materiale og er involveret i alle processer. De samarbejder om at producere, Esben står for at mixe, og Pernille er drivkraften bag den visuelle identitet.

Duoens inspirationskilder er lige så forskellige som deres egen musik, men de vil fremhæve kunstnere som Burial, David Bowie, Caribou, FKA Twigs, Caribou, Rihanna, Major Lazer og Oneohtrix Point Never som de vigtigste.

Links
Blondages hjemmeside
Blondage på SoundCloud
Blondage på Twitter
Blondage på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

 

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.