Blues Jamboree koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Entréen lyder på 100,- for medlemmer af Aarhus Bluesforening.

Endelig bliver det Aarhus Bluesforenings tur til at præsentere dette eksklusive line-up af bluesfolk, som efterhånden i et par år har begejstret publikum, uanset hvor de har optrådt sammen. Med en besætning på alt lige fra fem til næsten 10 musikere, stuver de sig sammen på scenen for at spille varm og akustisk folkblues og roots. Gang på gang laver de en både forrygende og afslappet koncert, med en enestående tilgang samspillet med hinanden og publikum.

… Læs mere

 

“Vi har ikke nogen fast sætliste, men til gengæld er der god plads til røverhistorier, spontane smutveje og – ikke mindst – improvisation med musikken. Vi ved aldrig helt selv, hvad der kommer til at ske, men jeg tør godt love, at det bliver sjovt, hyggeligt og med masser af mindeværdig musik”. Sådan fortæller den egentlige grundlægger af Blues Jamboree, mundharpespiller, sanger, komponist Peter Nande om projektet, som har udviklet sig til en sand perle hos tilhængere af især akustisk blues herhjemme.

Der er ingen tvivl om, at Blues Jamboree har en stor stjerne hos publikum – og det med god grund: Musikerne som Peter Nande samler til Blues Jamboree er nogle af de mest respekterede personligheder idag på den danske roots scene, og besætningen varierer naturligvis fra gang til gang, fordi alle er særdeles efterspurgte i andre og især egne sammenhænge:

Hugo Rasmussen (kontrabas), Olav Poulsen (slide guitar), Svante Sjöblom (vokal, guitar, mandolin), Årets Blues Navn 2006 Paul Banks (vokal, guitar, mandolin), Årets Blues Navn 2002 Troels Jensen (vokal, klaver), Årets Blues Navn 2007 Peter Nande (vokal, percussion m.m.), Årets Blues Navn 2008 Tim Lothar (vokal, guitar), Årets Blues Navn 2011 H.P. Lange (vokal, guitar) samt TV- skærmtrold Mik Schack (snak og vaskebræt).

Blues Jamboree har udgivet to live-cd’er – ”Grab a Root an’ Growl” og ”Ride Train Ride”. CD’erne har fået fornemme anmeldelser i den samlede musikpresse med bl.a. 5 ud af 5 stjerner af det Norske Blues Magasin “Blues News”. Udgivelserne blev i fjor blev tilmed nomineret til en Danish Music Award i kategorien “Årets Danske Bluesudgivelse 2014”

Aftenens Blues Jamboree denne gang består af:
Hugo Rasmussen:  kontrabas
Paul Banks: vokal, guitar, mandolin
Peter Nande: vokal, mundharpe, jug, percussion m.m.
Tim Lothar: vocal, guitar
Olav Poulsen: slide guitar
Svante Sjöblom: vokal, guitar, mandolin

Links
Blues Jamborees hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Ulla Schøndorff

    Ægte Blues endelig til Århus

    Sande mestre udi blues endelig samlet for koncert i Århus