• Blues Pills koncert VoxHall Aarhus
  • Stray Train koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Svenske Blues Pills og tyske Kadavar spiller henholdsvis hård, klassisk rock og psykedelisk stoner-rock og mestrer begge et yderst medrivende og fandenivoldsk udtryk.

… Læs mere

 

Om Blues Pills
Blues Pills blev dannet i 2011, da halvbrødrene Zach Anderson og Cory Berry, der på det tidspunkt begge var en del af Radio Moscow, mødte sangerinden Elin Larsson i USA. Sammen indspillede de hurtigt et par numre, der sikrede dem en pladekontrakt med Crusher Records og efterfølgende turnéer i Spanien og Frankrig, hvor de mødte den unge guitarist Dorian Sorriaux, som de inviterede med til hjembyen Örebro. Sorriaux blev hér optaget som fuldgyldigt medlem af bandet, og i 2012 udgav gruppen EP’en “Bliss”, hvorefter den i 2013 stod på massiv turné-virksomhed. Ligeledes i 2013 blev bandet signet af pladeselskabet Nuclear Blast, der således var medafsender på “Devil Man”-EP’en fra samme år. I sommeren 2014 udkom gruppens selvbetitlede debutalbum, der blev en stor salgsmæssig succes i ikke mindst Tyskland. Albummet blev i øvrigt det sidste, som Cory Berry havde at gøre med Blues Pills – han forlod således bandet i kølvandet på udgivelsen og blev erstattet af André Kvarnström. Gruppen forventes at udgive deres andet album, “Lady In Gold”, i august 2016.

Om Kadavar
Kadavar blev dannet i Berlin i 2010, hvor trommeslageren Christoph “Tiger” Bartelt og guitaristen Philipp “Mammut” Lippitz begyndte at spille sammen. Inden længe blev sanger og bassist Christoph “Lupus” Lindemann indlemmet i projektet, men han skiftede hurtigt bassen ud med en guitar, hvorefter Lippitz helligede sig bassen. Bandet albumdebuterede i sommeren 2012 med en selvbetitlet sag, der udkom på This Charming Man Records/Tee Pee Records, men måtte efterfølgende sløjfe en ellers planlagt turné i USA grundet visum-problemer. Dog optrådte gruppen på den toneangivende festival SXSW i Texas i foråret 2013, hvor man også fik optaget materiale til “Come Back Life”-musikvideoen. Kort tid efter forlod Lippitz bandet og blev erstattet af Simon “Dragon” Bouteloup. Ligeledes i foråret 2013 udkom gruppens andet album, “Abra Kadavar” – værket udkom på pladeselskabet Nuclear Blast og hittede især i hjemlandet. Siden er det blevet til en fælles turné med åndsbeslægtede Wolfmother samt ikke mindst Kadavars tredje album, “Berlin”.

Links
Blues Pills’ hjemmeside
Kadavars hjemmeside
Stray Trains hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.