• Blunt koncert Atlas Aarhus
  • Double Time koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

15. september: Vi har fanget Blunts Jakob Barndorff-Nielsen til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Blunt rammer Atlas og agter at gentage succesen fra sidste år, hvor der var fuldt hus.

… Læs mere

 

Blunt frigav pladen “Sugar Daddy” på Atlas i august 2015. Det var en episk hjemmebane-fest, der kunne mærkes i hele kroppen dagen efter. Nu kommer festen igen til Atlas, hvor Blunt sammen med musikalske venner vil lave en turné-afslutnings-fest-koncert, som bliver endnu vildere end sidste gang. Så er cirklen både begyndt og sluttet i gode venners lag i 8000 C.

Bandet har været en definerende faktor på den aarhusianske live-scene i mere end et årti. De præsenterer en sprudlende blanding af rock ‘n’ roll og reggae, som leveres med musikalsk charme og stor energi. Blunt er et af Danmarks største undergrundsbands og har gennem deres 15 år på spillesteder og festivalscener skabt fest overalt i landet.

Interview med Jakob Barndorff-Nielsen
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“En blanding af genrer, som ingen andre bands ville binde an med. Alt fra heavy til ska til reggae og gerne i det samme nummer. Vi forventer, at der kommer punkere, heavy-rockere, skinker, emo’er, ryger-typer – freaks i alle afskygninger. Og måske også nogle helt almindelige mennesker, hvis sådan nogle findes.”

Hvad har I med af merch?
“Jamen, vi har da alle vores fire udgivelser med på CD og nogle ALT for dyre t-shirts, og måske også nogle ALT for dyre vinyl-compilations.”

Hvilket er jeres favoritnummer at fremføre live?
“Det bliver vi ALDRIG enige om, for vi kan lide vidt forskellige genrer i bandet, og ud over det er vi også bare generelt bare uenige om alt. Mit personlige favorit live-nummer er nok “Tribute To Madness”, men det varierer fra aften til aften.”

Hvad er det bedste ved at være på turné?
“Det bedste ved at være på turné er, når man kan mærke, at man virkelig har ramt nogen og givet dem en oplevelse, som de tager med sig. Når folk kommer op efter koncerten, og man kan se på dem, at de er lykkelige – om ikke andet så bare for en aften. Jeg kan huske et par koncerter, hvor jeg selv er blevet blæst helt væk, og jeg blev nødt til at nulstille, hvad jeg troede, jeg vidste om musik eller live-performance. Det er fedt at kunne give til andre.”

Hvad er det bedste ved at vende hjem fra en veloverstået turné?
“Det er hårdt at spille koncerter på den måde, vi gør. Der er jo ikke alt muligt lysshow og eksplosioner. Det eneste, vi har, er vores musik og den energi, vi leverer den med. Så jeg giver altid ALT, hvad jeg har i mig på scenen. Jeg kan slet ikke tælle, hvor mange gange jeg har stået med smagen af blod i munden og været på nippet til at besvime. Jeg tror seriøst, at Jimmie taber mindst to kilo i sved ved hver koncert. Derudover så bygger man en masse forventninger op til hver koncert. Så ligesom hvis man træner meget hårdt op til en boksekamp, så er der en enorm forløsning, når man ved, at det er overstået.”

Hvad er jeres planer for resten af 2016?
“Hvad er vores planer for resten af året? Se det er vi jo ikke helt enige om. Først og fremmest skal vi lige spille med Red Warszawa den 17. september, og så har vi et job i Viborg op til jul. Men hvis JEG får min vilje, og det gør jeg sommetider, så skal vi lave nye numre, så vi kan komme i studiet og lave et nyt album i 2017.”

Double Time
Double Time er et Skive-baseret rockband bestående af forsanger Andreas Købke Brandt, guitarist Daniel Bæk og trommeslager Lasse Wiinberg. Deres musik beskrives nok bedst med det selvopfundne flamboyante udtryk: “stiv pik-rock”. Dette udtryk dækker over den rå, voldsomme og højoktan-energifyldte musik, hvilken leder tankerne tilbage til den klassiske rocks storhedstid i 70’erne og 80’erne. En tid, som står i skærende kontrast til den nuværende populærkulturs massive udbud af følelsesbetonet pop og elektroniske trampertoner indenfor musikverdenen. Deres nye single kan nu findes på YouTube, og en række af bandets numre fra deres første EP findes på Spotify og lignende. Lyt selv og bliv taget med tilbage til en tid, hvor der blev drukket direkte fra flasken, hvor man ikke var bange for at få sprunget trommehinderne, og hvor tilværelsen generelt var lidt federe.

Links
Blunt på Facebook
Odd Matter på Facebook
Double Time på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.