Blunt koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Sidste gang Blunt holdt releasefest på Atlas, måtte folk afvises i døren. Nu vil bandet overgå den episke fest i anledning af releasen af deres kommende plade “Prep For Armageddon”! Det bliver et eksplosivt hjemmebaneshow med masser af musik, overraskelser og razzmatazz, og du er inviteret!

… Læs mere

 

Blunt, der spiller groovy hardrock og festlig reggae, er nu klar med udgivelsen “Prep For Armageddon”, og de afbryder dermed halvandet års koncertpause! “Prep For Armageddon” igangsætter et nyt kapitel i Blunts historie, og det skal fejres med release-fester i landets to største byer og en omfattende turné i hele landet.

Blunt har siden år 2000 optrådt overalt i Danmark, og foruden reggae og rock kaster de sig også over metal, ska, balkan og verdensmusik i de nye sange. Med hundredevis af koncerter i bagagen leverer Blunt et sprælsk og uforudsigeligt liveshow, som få kan gøre dem kunsten efter.

Vær med og gå amok, når Blunt med hjælp fra musikalske venner slipper pladen fri på Atlas i hjembyen Aarhus!

SpaceBaby
SpaceBaby blev dannet i starten af 2015 i hjertet af Aarhus. Kvintettens genre kan bedst beskrives som alternativ indierock med to dråber syre. Med et solidt afsæt i rocken bringes de bedste elementer fra blandt andet reggae, funk og country i brug – det giver dem et udtryk, der er helt deres eget. Musikken skrives i sammenspil, hvor medlemmernes forskellige inputs kombineres til et unikt og iørefaldende udtryk.

Med en forkærlighed for fængslende melodier, bevægende rytmer samt den nutidige elektroniske vibe, lykkes det SpaceBaby, med stor overbevisning, at smelte de to verdener sammen til et unikt univers. Et univers hvor der arbejdes med alt fra fortabt kærlighed til meningen med vores eksistens.

I december 2016 udgav SpaceBaby deres debut EP og fik disse ord med på vejen:

”Bag navnet SpaceBaby gemmer sig et godt, gedigent rockband, der kan minde meget om 70ʼer-inspirerede rockbands som The Blue Van, The Floor is Made of Lava og Go Go Berlin. SpaceBaby er et band, der tydeligvis har styr på deres lyd og trækker megen energi fra en rocket dynamik. Casper Lerches vokal er simpelt hen hvad man må kalde en fed rock-vokal, men det skal ingenlunde tage noget fra den finde bund, han krænger sjælen ud over; potente, drevne trommer og cool guitarer – især i de ikke overpyntede soli – fungerer bare skide godt!” – Jonas Bach, GFR.

Bandet består af Casper Lerche (forsanger), Lars Klit (lead-guitar, kor), Rasmus Kingo (guitar, kor), Kasper Hviid (bas) og Hjalte Barfod (trommer).

Links
Blunts hjemmeside
Facebook
SpaceBaby på Facebook

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.