Om koncerten

Live Nation og Fonden Voxhall arrangerer i samarbejde med Musikhuset Aarhus koncert med Bob Dylan på Amfiscenen i midten af Aarhus.

Om Bob Dylan
Bob Dylan behøver næppe nogen nærmere introduktion. Han er musiker, sanger, poet, maler, komponist og en af den amerikanske populærmusiks allermest betydningsfulde og indflydelsesrige sangskrivere.

… Læs mere

 

Dylan, der gennem årene er blevet belønnet med alt fra Grammy’er til Polarprisen, udgav i september 2012 sit 35. studiealbum, “Tempest”, og udsendte i marts i år sin 30 års jubilæumskoncert på dvd og cd for første gang. (Bob Dylan The 30th Anniversary Concert Celebration – http://vimeo.com/84969632)

Denne musikkens gigant er med sine 73 år still going strong, og på sit seneste besøg i Danmark i oktober måned kunne to koncerter i Falconer Salen hurtigt meldes udsolgt. Han turnerer heldigvis flittigt og giver endnu engang sine danske fans mulighed for at opleve ham på dansk jord. Amfiscenen, der ligger smukt mellem Musikhuset og kunstmuseet Aros i hjertet af Aarhus, danner til sommer rammen om koncerten med Dylan og hans band.

Links
Bob Dylans hjemmeside
Bob Dylan på Facebook
Bob Dylan på Twitter

Live Nations hjemmeside
Musikhuset Aarhus’ hjemmeside

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.