Om koncerten

Koncerten er flyttet til d. 29. apr. 22. Køb billet her. Købte billetter kan anvendes på den nye dato. Vi beklager ulejligheden.

Det er en stor glæde for Jam Link Intl. at kunne fejre reggaekongen Bob Marley og præsenterer kunstnere, der alle hylder reggaemusikken med Bob Marley som forbillede.

Vi præsenterer en Bob Marley hyldestkoncert med Mitchell Brunings fra Holland, One Love Marley Band og Philip K fra Danmark.

… Læs mere

 

I 2022 kunne Bob Marley have fejret sin 77 års fødselsdag. Det gør vi for ham med et brag af en fest d.18. februar på Voxhall!!!

Mitchell Brunings er blandt andet kendt for sin optræden på The Voice i Holland hvor han opnåede 65 millioner views på Utube med en fantastisk Bob Marley hyldest. Han var forsanger i Roots Riders reggae band og er nu den nye forsanger i The Wailers. Han har en af de mest melodiske reggae stemmer og optræder med en fantastisk energi som når udover scenekanten – Voxhall vil flyde over med reggae vibes!

Aarhus har sit helt eget populære Marley-orkester, One Love Marley Band, som hylder Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots rock reggae.
Ditte står i spidsen med sin smukke vokal. Hun bakkes op af garvede og rutinerede musikere der spiller med kærlighed til det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. Det er Danmarks første dedikerede Bob Marley-hyldestorkester med stor besætning.

Der vil være en interaktiv præsentation af Rastafari-kulturen og fortællinger om Bob Marleys liv og musik.

Boder med forskellig kunst og musik vil forskønne Voxhall denne aften.

Der plejer at være stor tilslutning til denne hyldest af Bob Marley, der trækker publikum fra hele Danmark, men også fra Tyskland, England og Sverige.

Links

Jam Link Intl på Facebook
Mitchell Brunings Facebook
Mitchell Brunings Instagram
Mitchell Brunings YouTube
One Love Marley Band Facebook
Info om handelsbetingelser

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.