Om koncerten

Koncerten er flyttet fra d. 18. feb pga. corona. Købte billetter kan anvendes på den nye koncertdato. Vi beklager ulejligheden

Det er en stor glæde for Jam Link Intl. at kunne fejre reggaekongen Bob Marley og præsenterer kunstnere, der alle hylder reggaemusikken med Bob Marley som forbillede.

Vi præsenterer en Bob Marley hyldestkoncert med Echo Minott, One Love Marley Band og Philip K fra Danmark.

… Læs mere

I 2022 kunne Bob Marley have fejret sin 77 års fødselsdag. Det gør vi for ham med et brag af en fest d. 29. april på Voxhall!!!

Echo Minott er en ægte reggae veteran og han vil give Aarhus en unik og energisk musikalsk oplevelse! Han begyndte sin musikkarriere som 17-årig. Han har udgivet utallige albums og mere end 500 singles i samarbejde med nogle af Jamaicas berømte producere som Prince Jammy, Sly og Robbie King Jammys.

Aarhus har sit helt eget populære Marley-orkester, One Love Marley Band, som hylder Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots rock reggae. Ditte står i spidsen med sin smukke vokal. Hun bakkes op af garvede og rutinerede musikere der spiller med kærlighed til det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. Det er Danmarks første dedikerede Bob Marley-hyldestorkester med stor besætning.

Der plejer at være stor tilslutning til denne hyldest af Bob Marley, der trækker publikum fra hele Danmark, men også fra Tyskland, England og Sverige.

Links

Jam Link Intl på Facebook
Echo Minott FaceBook
One Love Marley Band Facebook
Info om handelsbetingelser

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.