Bob Marley Birthday VoxHall Aarhus

Om koncerten

OBS: Early bird-billetter til 110 kroner til de første 50 billetkøbere. Herefter lyder prisen på 160 kroner.

Jam Link International har igen i år den store glæde at arrangere fejringen af reggaekongen Bob Marley’s fødselsdag, som fejres lørdag d. 3. februar 2018 på VoxHall, hvor den årlige ’Tribute to Bob Marley’ finder sted.

… Læs mere

Om musikken
Live på scenen vil der være musik af Joseph ”Blue” Grant feat. Still Kool Band samt One Love Marley Band.

Joseph ”Blue” Grant er en jamaicansk sanger, sangskriver og producer, og beskrives som en af øens bedste entertainere. Han har været aktiv siden de tidligere 70’ere, og har igennem årene delt scene med store navne som Burning Spear, Denis Brown, Bob Marley og mange, mange flere.

I 70’erne etablerede Joseph Blue gruppen Still Cool, som foruden ham selv bestod af Louie Campbell, Steven Hylton og Frank Dimond. Gruppen blev et talerør for rastafarier og fattige, og havde i 1981 et stort hit med ’To Be Poor Is A Crime’

One Love Marley Band er et 13 m/k højt århusiansk hyldestband for Bob Marley. Bandet består af garvede og rutinerede musikere, som spiller de velkendte Bob Marley-hits og spreder den lækre feeling med gyngende og vibrerende rytmer, den seje puls og ikke mindst de store budskaber om kærlighed, respekt og medmenneskelighed. Orkestret har udgivet tre singler, som har fået følgende ord med fra Gaffa:

”[…] selvom der er tale om nyfortolkninger af en række af Marleys allerstørste hits, så leveres de med stor respekt for de originale værker og med et musikalsk overskud, der sikkert vil få reggaekongen til at smile ned til os fra hans himmelske hvilested i Zion.”

Udover dette, vil programmet løbende opdateres frem mod den 3. februar.

Links
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.