The Dubbeez koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Den prisvindende hollandske gruppe The Dubbeez og vor eget One Love Marley Band hylder denne aften Bob Marley og reggaemusikken på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

I 2019 ville Bob Marley være fyldt 74 år, og den jamaicanske reggaemusik er blevet optaget på UNESCOs globale kulturarvsliste. Det skal fejres med sublim roots reggae og kulturoplevelser på VoxHall.

Sammenhold, fred og kærlighed

For nylig blev den jamaicanske reggaemusik optaget på UNESCOs globale kulturarvsliste som en særlig kulturarv, der skal beskyttes, udvikles og promoveres. En stor del af denne hæder kan tilskrives Bob Marley, der om nogen formåede at bringe reggaemusikken ud til alle fire verdenshjørner med budskaber om sammenhold, fred og kærlighed.

Det er en stor ære for Jam Link Intl. at kunne fejre reggaekongens fødselsdag ved et stort reggae-arrangement og præsentere to bands, der begge hylder reggaemusikken med Bob Marley som forbillede.

Reggae med et strejf af vintage

The Dubbeez fra Holland har netop vundet ”The International World Reggae Contest” og har udsendt nyt album “Peace, Love & Dub”, der er indspillet i det legendariske Tough Gong studie på Jamaica. I 2018 turnerede The Dubbeez i Europa sammen med Ziggy Marley.

The Dubbeez spiller reggae med et strejf af vintage. De tager det bedste fra klassisk reggae og fortolker det til nutiden. Bandet er ungt og er startet af søskendeparret Earl Maddy på trommer og Olivia Davina på bas. Med i bandet har de Joanne og Quincy på vokaler samt Millan på guitar og Bobby på keyboards.

Dedikeret hyldestorkester

Aarhus har sit helt eget populære Marley-orkester, One Love Marley Band, som hylder Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots rock reggae.

Mia Kamla Marie står i spidsen med sin stærke vokal. Hun fortolker sangene med kærlighed til musikken og til de budskaber, som Marleys tekster udtrykker.

Garvede og rutinerede musikere spiller med kærlighed til det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. Det er Danmarks første dedikerede Bob Marley-hyldestorkester med stor besætning.

Interaktiv præsentation

Som altid vil der være en interaktiv præsentation af rastafari-kulturen og fortællinger om Bob Marleys liv og musik.

Der plejer at være stor tilslutning til denne hyldest af Bob Marley, der trækker publikum fra hele Danmark, men også fra Tyskland, England og Sverige.

Program
20.00 – Dørene åbner med kulturunderholdning og DJ
21.00 – Koncert

– Børn under 12 år er gratis (der er indrettet til børn på balkonen).
– 20% rabat for unge under 17 år og studerende med ID.
– Kørestols-venligt.

Aarhus Y Aarhus Poetry Club & Sax’n’ Poetry vil give en poetry tribute til Bob Marley.

Kunstner Anette Vogel udstiller reggae inspireret kunst plus her populær handcrafted one love Scarfs.

Music By Dj Tiger Moth fra Aarhus Combi Vibz.

Dj Ras Qualah – Lion People Sound.

Marley kaffe vil være på Voxhall, hvor de uddeler smagsprøver.

Red Stripe er den bedste øl fra Jamiaca og vil være den officielle øl denne aften – den kan således købes i baren på VoxHall.

Let’s get together and feel alright!

Links
Jam Link Intl på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.