Exco Levi koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

11. februar: The Dubbeez er gået i opløsning og har derfor måttet aflyse deres koncert denne aften – de er blevet erstattet af den jamaicansk/canadiske reggae-musiker Exco Levi.

Den jamaicansk/canadiske reggae-musiker Exco Levi og vor eget One Love Marley Band hylder denne aften Bob Marley og reggaemusikken på VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

I 2019 ville Bob Marley være fyldt 74 år, og den jamaicanske reggaemusik er blevet optaget på UNESCOs globale kulturarvsliste. Det skal fejres med sublim roots reggae og kulturoplevelser på VoxHall.

Exco Levi

Den jamaicanske/canadiske musiker og reggaekunstner Exco Levi leverer opløftende tekster indpakket i engagerende melodiske kompositioner. Han har sin egen stil inspireret af roots felling med et moderne touch af poesi og lyd. Han har vundet mange priser i Canada og turneret i Europa, USA og optrådt på flere af de store reggaefestivaler.

På Voxhall optræder han både med egne sange og Bob Marley hits solidt backet af Rebel Rock, der er kernen i One Love Marley Band.

Dedikeret hyldestorkester

Aarhus har sit helt eget populære Marley-orkester, One Love Marley Band, som hylder Bob Marley, musikken, teksterne og den legendariske roots rock reggae. Mia Kamla Marie står i spidsen med sin stærke vokal. Hun fortolker sangene med kærlighed til musikken og til de budskaber, som Marleys tekster udtrykker. Garvede og rutinerede musikere spiller med kærlighed til det originale udtryk, de autentiske riffs, sangenes signaturer og originalitet. Det er Danmarks første dedikerede Bob Marley-hyldestorkester med stor besætning.

Sammenhold, fred og kærlighed

For nylig blev den jamaicanske reggaemusik optaget på UNESCOs globale kulturarvsliste som en særlig kulturarv, der skal beskyttes, udvikles og promoveres. En stor del af denne hæder kan tilskrives Bob Marley, der om nogen formåede at bringe reggaemusikken ud til alle fire verdenshjørner med budskaber om sammenhold, fred og kærlighed.

Interaktiv præsentation

Som altid vil der være en interaktiv præsentation af Rastafari-kulturen og fortællinger om Bob Marleys liv og musik.

Der plejer at være stor tilslutning til denne hyldest af Bob Marley, der trækker publikum fra hele Danmark, men også fra Tyskland, England og Sverige.

Program
20.00 – Dørene åbner med kulturunderholdning og DJ
21.00 – Koncert

– Børn under 12 år er gratis (der er indrettet til børn på balkonen).
– 20% rabat for unge under 17 år og studerende med ID.
– Kørestols-venligt.

Aarhus Y Aarhus Poetry Club & Sax’n’ Poetry vil give en poetry tribute til Bob Marley.

Kunstner Anette Vogel udstiller reggae inspireret kunst plus her populær handcrafted one love Scarfs.

Music By Dj Tiger Moth fra Aarhus Combi Vibz.

Papa Bongo – The Dub Dj

Marley kaffe vil være på VoxHall, hvor de uddeler smagsprøver.

Red Stripe er den bedste øl fra Jamiaca og vil være den officielle øl denne aften – den kan således købes i baren på VoxHall.

Let’s get together and feel alright!

Links
Jam Link Intl på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.