Bodyslam! Wrestling koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Arrangementet er grundet coronavirus udsat til den 19. september. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Bodyslam! Wrestling er tilbage på VoxHall i Aarhus, og det kan kun betyde én ting: En actionpacked liveoplevelse, der ikke kan sidestilles med noget andet. Om du oplever det for første gang eller er garvet fan, er der intet helt som wrestling.

… Læs mere

 

De indfødte aarhusianere Tank og Michael Fynne har efter flere års stridigheder endelig begravet stridsøksen. Og det kan kun betyde, at der er alvorlige øretæver i luften for alle andre tag teams. Alt imens er den regerende Champion (og vanvittig kultleder), “Sandheden” Peter Olisander, på krigsstien, efter at hans hidtil så tro væbner Emeritus er blevet potentiel udfordrer til mesterskabet.

Og så kigger det internationale fænomen Lucky Kid forbi efter et 2019, der så ham debutere i PWG såvel som Progress blandt mange andre. Et talent i absolut verdensklasse.

Dette og meget mere, når wrestling blander action, drama og atletik i et vanvittigt univers, som indbyder til både tilråb og en øl eller to med på vejen.

Links

Bodyslam! Wrestlings hjemmeside
Facebook
YouTube
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.