The KutiMangoes koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Et af Danmarks i særklasse bedste afrojazz-orkestre gennem tiden, The KutiMangoes, giver Vinterjazz-koncert for musikglade drenge og piger. Hele familien er velkommen.

… Læs mere

 

For The KutiMangoes er der ikke noget, som hedder børnemusik eller voksenmusik – kun god musik. Gruppen spiller med samme indlevelse og glæde uanset, hvem de spiller for og har høstet mange roser for deres evne til at invitere musikelskere i alle aldre ind i musikken og give alle en kæmpe vitaminindsprøjtning fyldt med varme, glæde og solskin.

Albumaktuelle The KutiMangoes har rejst rundt i et par af verdens varmeste, fattigste og mest uroplagede lande Burkina Faso og Mali for at indspille albummet “Made In Africa”, der er opfølgeren til deres prisvindende debutalbum “Afro Fire”. “Made In Africa” blev nomineret til hele fem Danish Music Awards og løb blandt andet med prisen “Årets World Music Album 2015”. Bandet har indspillet med mesterlige vestafrikanske musikere, og “Made in Africa” indeholder musik inspireret af vestafrikanske folkesange og afrobeat. Alt sammen arrangeret i The KutiMangoes karakteristiske energiske lyd med masser af blæsere og trommer. Det er musik til øret, hjertet og kroppen.

Musikken er blevet kaldt universel, positiv, dansabel musik fyldt med kærlighed, og koncerten vil byde på mulighed for at synge, råbe og danse med. Afrojazz til hovedet og til kroppen.

“Bedre end den fænomenale debut – Mange forsøger hybrider med Vestafrikas musik, men hos de dygtige danskere er der altså opstået noget, der i min bog giver folk som eksempelvis Damon Albarn baghjul, så det forslår.” (fem stjerner for “Afro Fire” og “Made in Africa” i Gaffa)

Siden gruppen blev dannet i 2013 af Gustav Rasmussen og Michael Blicher, har The KutiMangoes turneret i Europa, Afrika, Asien og Mellemøsten såvel som i Danmark og har optrådt på festivaler såsom Reeperbahn Festival (DE), Jarasum Int. Jazz Festival (Korea), Copenhagen Jazz Festival (DK), OCT-Loft Festival (C), Reykjavik Jazz Festival (I), Jazz à Ouaga (BF). Deres nye album “Afro Fire” udkom i november 2016.

Gustav Rasmussen – trombone, guitar
Michael Blicher – saxofoner, fløjte
Aske Drasbæk – saxofoner
Johannes Buhl Andresen – fender rhodes, moog bas
Casper Mikkelsen/Eddi Jarl – trommer
Magnus Lindgård Jochumsen – percussion

Aldersgruppe: 6-12 år

Om Vinterjazz 2017
Vinterjazz er en landsdækkende musikfestival, som har eksisteret siden 2001 og foregår hvert år i februar. Festivalen strækker sig over tre uger og rummer cirka 500 koncerter fordelt på mere end 100 spillesteder og arrangører fra København til Aalborg. Den 17. udgave af Vinterjazz finder sted den 3.-26. februar 2017. Info: www.jazz.dk

Links
The KutiMangoes’ hjemmeside
The KutiMangoes på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.