• Bogfinkevej koncert VoxHall Aarhus
  • Tomrum koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Bemærk: Der er kun få billetter tilbage til koncerten..!

20. marts: Vi har fanget Bogfinkevej til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Med deres legende rap-harmonier har gutterne i Bogfinkevej efterhånden slået sig fast som bandet, der bliver ved med at levere skarpe tekster, uformel hygge og en god portion folkelighed.

… Læs mere

 

Efter en meget vellykket efterårsturné, der har budt på udsolgte venues rundt om i landet, står de nu overfor udgivelsen af deres debutalbum “BFV”. Genremæssigt favner albummet bredere end hidtil, ligesom numrene spænder fra de dansable til de mere reflekterende og seriøse.

Bogfinkevejs univers af catchy melodier, svedige beats og tekster med dybde og kant udfoldes i den grad og sætter endnu en gang en stor fed streg under de tre aarhusianeres musikalske alsidighed.

De to singler “Ikaros” og “Ualmindelig” er allerede droppet, og nu er alle sejl sat ind på det kommende debutalbum, der udkommer i marts 2019.

Tag del i festen, når de tre ærkeaarhusianere denne aften rammer VoxHall. PS.: Det er tilladt at danse.

Interview med Bogfinkevej
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Publikum kan forvente det største og bedste, Bogfinkevej har kunnet levere til dato. En kæmpe fest fyldt med god lokalpatriotisk stemning og fællessang. En helt ny plade skal have sin debut på scenen, og vi har været i øveren med hele finkeorkestret, så vi kan levere knivskarpt på lørdag! Vi glæder os!”

Hvad har I med af merch?
“T-shirts, hoodies, lightere, vinyler.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Der er ikke meget der kan hamle op med “Iben Hjejle”. Men nu hvor det nye album er klar, kan det være, vi får en ny favorit…”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi havde en fremragende tour rundt i landet sidste år. Vi kan ikke nævne en koncert derfra, som ikke var total fed. Vi er så klar til weekenden!”

Tomrum
Emil Oscar, Lukas Lunderskov, Adam Sampler og Loke Deph har hver især været aktive i talrige musiske konstellationer. Torrpedorr, Benal og Pede B er bare nogle af deres eventyr, og samarbejderne tæller et hav af co-writes og kollaborationer med danmarks absolutte elite.

Sammen udgør de gruppen Tomrum, som er deres take på hvordan rap skal lyde i 2019.

De er erfarne, men de er stadig unge. Og de er en åbenlys repræsentation af en generation på vej op. En generation der laver rap på deres egen måde.

Tomrum har en fin fornemmelse for melodier og flows, og de har deres helt egen tilgang til tekster. Denne gruppe er et fremtidigt stjerneskud, og i undergrunden er de allerede hyldet som royale.

Rappens kunstneriske udtryk er fuld af autencitet og afvæbnende charme. Teksterne er tvetydige og besynderlige, og rører ved alt fra de største mysterier i livet, til hverdagens udfordringer.

Mens de spenderer tiden i sommerhus, i studiet og til køkkenfester, hvor der finjusteres på deres debut-EP, kan vi andre i mellemtiden dyrke deres i forvejen udgivne singler. Blandt andet den mesterlige autotune-ballade “Godt Lide”, eller trap-infernoet “Mener”.

Links
Bogfinkevej på Facebook
Tomrum på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.