Booka Shade koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Tyske Booka Shade spiller en intens omgang techno/house, og de har det nye album “Galvany Street”, deres sjette af slagsen, med i bagagen, når de rammer Aarhus.

… Læs mere

 

Om Booka Shade
Booka Shade, som består af Walter Merziger og Arno Kammermeier, er veteraner på den tyske techno-scene. Som de selv formulerer det, så er de kommet langt, siden de spillede på barer i USA for folk iklædt cowboyhatte, som troede, de var fra en anden verden. Gennem karrieren har Booka Shade spillet på en lang række af de mest hippe klubber og festivaler verden over. Deres mest succesfulde album, gennembruddet “Movements”, udkom i 2006, og sidste år blev jubilæet markeret med en re-release af pladen, som talte remix af blandt andre Nils Frahm og M.A.N.D.Y.. Genudgivelsen skulle ikke betragtes som en nostalgisk længsel, og den 7. april er de da også klar med deres første album i fire år, “Galvany Street”. Ifølge Booka Shade bliver det en tilbagevenden til deres poprødder, og de fleste af albummets numre har sangeren Craig Walker på vokal. Walker er også med på turnéen, som til maj rammer Danmark, så der er lagt i ovnen til et stærkt genhør med tyskerne, som ikke har gæstet landet i årevis.

Beslægtede navne
Trentemøller
Paul Kalkbrenner

Anmeldercitater
“Eve is no ground-breaker, but Booka Shade’s solid reputation remains safe.” (Mixmag, 2013 – læs hele anmeldelsen)

“EVE has the undeniable edge in vitality when compared to More!, the duo’s previous album, and there’s much more depth and variety.” (AllMusic, 2013 – læs hele anmeldelsen)

Club Dish
Aftenens warm-up og efterbrænder leveres af Club Dish’s garvede DJ-crew, som i over 15 år har holdt den elektroniske fane højt i Aarhus. Stilen bliver som altid house, minimal og techno med masser af også nye tracks og selvfølgelig lidt klassikere på pladespillerne. Se frem til en aften med elektronisk musik i topklasse leveret af byens egne pionerer.

Links
Booka Shades hjemmeside
Booka Shade på SoundCloud
Booka Shade på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.