Bror Gunnar Jansson koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst, da Atlas er lukket, og vi desværre ikke har kunnet finde et alternativt venue til afholdelse af koncerten. Købte billetter refunderes automatisk.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 27. februar til den 28. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Svenske Bror Gunnar Jansson er en sensation indenfor moderne bluesrock, og i 2021 rammer han de danske spillesteder med sin sublime trio. Denne aften gælder det Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Bror Gunnar Janssons intense og fandenivoldske hybrid mellem blues, garage, country og folk bliver leveret med stort nærvær og nerve. Det er en live-oplevelse, som har slået benene væk under koncertgængere over hele Europa og nu også Amerika. Nogle kalder det ”True Crime” i musikform. Det er beskidt og udtryksfuldt, og Bror Gunnar Jansson tager fat på nogle af menneskehedens mørkeste sider i sine tekster og sin musik.

NDR (Tyskland) har kaldt Jansson for “Johnny Cash’ onde tvilling”, og flere medier i Frankrig og Sverige har udråbt det nyeste album, “They Found My Body in a Bag” til et mesterværk.

Janssons sange bruges i store, prominente og succesfulde Netflix-serier som “Happy” og “Damnation”. Samtidig kan han bryste sig af 5 millioner streams, lige som han har solgt tæt på 40.000 fysiske plader. Og så vader han i fantastiske anmeldelser. I 2019 spillede han 90 koncerter i USA, Canada, Sverige, Tyskland, Holland og Frankrig. I hjemlandet optrådte han i Sveriges mest sete TV-program, “På Spåret”, ligesom han i en TV-transmitteret koncert optrådte i SVT’s Babel og SVT’s Kulturnyhetarna. Alt sammen i 2019.

Links

Bror Gunnar Janssons hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.