Cactus koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Cactus’ musik befinder sig imellem det skrøbelige og det stærke, det smukke og det voldsomme. Bandet bevæger sig imellem kammermusik og grooves, og denne aften gæster de Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Cactus er tæt på at være en dobbelttrio, med to basser og to saxer. Og med denne samklang og spejling er det oplagt, at også temaer spejles, vendes, vrides og udfordres. Bandet har de seneste to år fået bred opmærksomhed fra blandt andre P8 Jazz. Og særligt har de markeret sig på den mere eksperimenterende del af den danske jazzscene. Med base i Aarhus kommer musikerne fra et udpræget bandmiljø på tværs af genrer, hvor de på kryds og tværs kendes fra bands som Yune, The New Family, Bear With Me, Narcosatanicos, KØS og I Just Came From The Moon, som vandt Ung Jazz i 2016. Cactus’ debutplade udkommer i foråret 2019.

áslaug magnúsdóttir & jonathan jull ludvigsen
áslaug magnúsdóttir (Samaris, p2x) har fundet gnisten i eksperimenterende musik. Og ved at fokusere på musik-programmering og dét at skabe interaktive systemer med detaljerede processer og støjbaserede egenskaber udforsker hun nye måder at fremføre det på live. I samarbejde med jonathan jull ludvigsen (Athletic Progression, ZAAR) præsenterer hun et nyt stykke, der sammenvæver stykker af lyd til en helhed. Med sårbarhed i en kaotisk kakofoni gemmer der sig en varme i det krasse, for når tingene går for stærkt, har vi en tendens til at blive triste.

Links
Cactus på SoundCloud
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.