Calby koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Kun få billetter tilbage..!

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 5. februar til den 1. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

For godt et år siden brød en ny kunster lydmuren med sangen “The Everyday Bit”. Den blev Ugens Uundgåelige på P3 og toppede samlet set som #8 på dansk radio. Bag hittet stod Calby alias den danske sanger, sangskriver og producer Mik Thybo. Billetterne til hans første show på Ideal Bar blev revet væk, og siden har interessen været så stor, at han kunne melde udsolgt på Lille Vega ni måneder før show og i dag kan annoncere sin første stående Store Vega koncert samt en stor landsdækkende turné. Denne aften vender Calby tilbage til VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Medier som Gaffa, Soundvenue og P3 pegede hurtigt på Calby som en af 2020’s one-to-watch, og efter at have opnået stor hype med “The Everyday Bit” udgav Calby derefter sin anden single “Burnout”. Et kæmpe hit, der for alvor satte Calby på dansk musiks landkort. “Burnout” var i månedsvis den mest shazamede danske sang, den toppede som #2 på dansk radio og er i skrivende stund gået guld med næsten 7 millioner streams på Spotify.

Det er efterhånden ikke nogen hemmelighed, at livemusikken er stærk udfordret under coronavirussen. Det kan Calby skrive under på med mere end 15 aflyste festivalkoncerter. Men for netop at holde live i livemusikken annonceres denne turné, og skulle der fortsat være restriktioner i 2021, vil Calby og arrangørerne gøre alt for at gennemføre koncerterne under de givne restriktioner (ligesom det er lykkedes at gennemføre den nuværende turné i september 2020).

Links

Calby på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.