Calby koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten bliver gennemført som siddekoncert, men den flyttes til VoxHall og splittes i to, da vi grundet Corona-relaterede restriktioner ganske enkelt ikke har plads til alle billetkøbere i salen på samme tid. Første koncert starter klokken 18.15 (dørene åbner klokken 17.30), og anden koncert starter klokken 21.15 (dørene åbner klokken 20.30). Samtlige billetkøbere får direkte besked om, hvilken koncert, deres billet(ter) gælder til – ligeledes informerer vi om afstand, mundbind og lignende. Vi glæder os til at åbne dørene og se jer alle.

Calby har for alvor sat sig selv på dansk musiks landkort med hittet “Burnout”, der i mange uger har været det mest shazamede danske nummer. Nu annoncerer det populære soultalent sin første danmarksturné, der denne aften bringer ham til Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Hans første single blev P3’s Uundgåelige. Hans første koncert blev udsolgt. Hans anden single har bragt ham i folkets søgelys i ind- og udland. Calby er på danskernes læber. Til efteråret er han klar til at tage på sin egen turné rundt i landet.

Man kan fristes til at tro, at vi har at gøre med en selvsikker kunstner, der i en tidlig alder udstak en retning for sig selv og fulgte den med største selvfølgelighed. Men så enkelt er det ikke. Sangene har en klar tematik om det evige voksende menneske og alle de udfordringer, opture og nedture livet kaster af sig.

Han voksede op med musik og sov i sin barnevogn bag Copenhagen Jazzhouse, når hans forældre optrådte. Det var aldrig et spørgsmål, om han skulle være musiker. Spørgsmålet var, hvilken vej, der var den rette. Vejen er for alvor fundet nu, og i samarbejde med co-producer Magnus Larsson, medgrundlægger af Lukas Graham, har Calby skabt et ambitiøst og kompromisløst soulunivers.

Der er en masse amerikansk tradition på spil hos Calby. Selve grundindspilningerne er one-takes lavet på analog 8-spors bånd. For med Calbys egne ord tilføjer det ”en dimension af tilstedeværelse, jeg ikke har kunnet finde andre steder.”

Hans sange og univers bevæger sig i krydsfeltet mellem soul, pop og indierock og besidder en tidløshed, som gør det svært at definere, om musikken er skabt i dag eller i en anden tidsalder. Der er fokus på det gode håndværk, live-instrumenter og den stærke sang.

Links

Calby på Facebook
Instagram
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.