Casper Hejlesen Kvartet koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Swingende koncert med unge jazztalenter.

Casper Hejlesen er en fremadstormende ung nordjysk jazzguitarist og komponist. Som 21-årig har han allerede vundet adskillige priser: Årets Nordjyske Jazznavn (2019), Klaverstemmerens Musikpris (2019) og Spar Nord Hjørrings Kulturpris (2017).

… Læs mere

 

Casper Hejlesen udgav 20. november sidste år sin debutplade Overture, hvor nogle af landets mest talentfulde unge jazzmusikere medvirker. Med grobund i nordiske klangflader og simple melodier bliver lytteren taget med på et musikalsk eventyr, der samtidig hylder amerikanske improvisatoriske jazztraditioner. Den unge komponist viser stor fortællerevne og beskriver stemninger fra den landlige idyl til det hektiske byliv.

I kvartetten høres også tre andre toneangivende, unge musikere fra den danske jazzscene: trompetist Jonas Due (OTOOTO, Be-Bike-Sun-Tree), bassist Adrian Christensen (Abekejser, Karmen Rõivassepp Quartet) og trommeslager Frederik Bülow (Abekejser, Bangin’ Bülows Nice Jazz Quartet).

Links

Casper Hejlesens hjemmeside
Aarhus Jazz Festivals hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.