Chief 1 koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

OBS: Koncerten fredag den 13. marts udsættes til fredag den 4. september.

Allerede købte billetter gælder naturligvis til den nye dato. Hvis du/I ikke kan deltage på den nye dato, er det muligt at refundere sin(e) billet(ter) frem til og med fredag den 20. marts. Dette kan ske via kontakt til vores billetudbyder Billetten på 70202096 eller service@billetten.dk

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice, og ikke mindst kender vi Chief 1 som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Blandt andre L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Smokie, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Ace of Base, Anti Social Media, Anne Linnet og Nik & Jay. Listen er alenlang, som musikken er sindssyg melodiøs. Chief 1 har arbejdet som hitmand for et utal af danske som internationale musikere og kan farve med alle farver på paletten af musikalske stilarter. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

I efteråret 2015 fik Chief 1 imidlertid en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum efter 28 år i tro tjeneste som hitmager. Første single ”Man Skal Dø lidt (Før Man Finder Vej)”, der udkom i marts 2016.

Succesen og lanceringen som solist blev den 1. juni 2016 fulgt op af den iørefaldende og livsglade single ”Sommernætter”.

Før sommeren 2019 udgav Chief 1 sangen “Alt Er Godt”, som blev kåret af P4s lyttere som årets sommerhit.

Lige netop nu er Chief 1 aktuel i Toppen af Poppen, og koncerten vil derfor indeholde sange fra fortiden, fortolkninger fra Toppen af Poppen og endnu ikke udgivet materiale.

Links

Chief 1s hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.