Chief 1 koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Koncerten er desværre aflyst grundet coronavirus. Købte billetter refunderes automatisk.

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 4. september (og før det den 13. marts) til den 28. oktober. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato, men kan også refunderes ved henvendelse til vores billetudbyder, Billetten, på telefonnummer 70 20 20 96 eller mailadresse service@billetten.dk. Refundering kan senest ske den 12. august.

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice, og ikke mindst kender vi Chief 1 som talentspejder, hitmager, producer og sangskriver for et utal af kunstnere. Blandt andre L.I.G.A, Outlandish, Johnny Madsen, Smokie, Love Shop, Sanne Salomonsen, Kim Larsen, Gnags, Ace of Base, Anti Social Media, Anne Linnet og Nik & Jay. Listen er alenlang, som musikken er sindssyg melodiøs. Chief 1 har arbejdet som hitmand for et utal af danske som internationale musikere og kan farve med alle farver på paletten af musikalske stilarter. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

I efteråret 2015 fik Chief 1 imidlertid en spirende lyst til at stå på egne ben og få et kunstnerisk frirum efter 28 år i tro tjeneste som hitmager. Første single ”Man Skal Dø lidt (Før Man Finder Vej)”, der udkom i marts 2016.

Succesen og lanceringen som solist blev den 1. juni 2016 fulgt op af den iørefaldende og livsglade single ”Sommernætter”.

Før sommeren 2019 udgav Chief 1 sangen “Alt Er Godt”, som blev kåret af P4s lyttere som årets sommerhit.

Lige netop nu er Chief 1 aktuel i Toppen af Poppen, og koncerten vil derfor indeholde sange fra fortiden, fortolkninger fra Toppen af Poppen og endnu ikke udgivet materiale.

Links

Chief 1s hjemmeside
Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.