Childrenn koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

25. januar: Vi har fanget Childrenn-guitarist Manoj Ramdas til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Februarmørket byder på råtunge syre-sludge og mørk, repetitiv rock, når den danske rockgruppe Childrenn tager på tour og gæster Atlas.

… Læs mere

Childrenn har tidligere lagt Roskilde Rising-scenen ned. Gaffa kvitterede med fem stjerner og bl.a. disse ord: “Childrenn befandt sig et sted mellem det psykedeliske og det tørre og grumme, som med høj sandsynlighed kunne overbevise ethvert heavyhoved. Den rå vokal blev periodevis afløst af frontmand Jakob Brixens primalskrig, hvorefter guitarguruen i Manoj Ramdas lod himlen falde i sit højintense guitarspil. Og sådan fortsatte det hele vejen igennem.”

Også legendariske David Fricke fra Rolling Stones Magazine har fået øjnene op for den danske rockgruppe. Ved SPOT Festivalen 2017, havde han dem med i sin personlige top 5 over festivalens koncerter.

Live præsenterer det yderst velspillende band, en massiv, støjende og kompromisløs helhedsoplevelse, der vil fryde enhver med trang til mørk, repetitiv og desperat rock.

Interview med Manoj Ramdas
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Jeg vil beskrive den kommende koncert således: Iltert og præcist eksekveret rock musik af høj kaliber. Top of the line – state of the art, som man siger!”

Hvad har I med af merch?
“Vores første og andet album “Animale” (CD og vinyl) og “International Exit” (CD og vinyl). Forskellige t-shirts med artwork fra begge plader + posters. Køb folkens, køb!”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Det skifter hele tiden, som du kan regne ud i går var det for eksempel sangen “Animale”, i dag er det “Handcuffed”, og i morgen er det nok “Where’s The Door?”, som er vores seneste single fra vores nye plade.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“Vi kan med en let arrogance og tøvende selvsikkerhed sige, at 9 ud af 10 af vores koncerter er gået over al forventning. Derved menes god energi, samspil og publikums telepati!”

Hvordan vil du beskrive dine bandkolleger?
“50 % af dem er fædre, og 50 % af dem ungkarle, men allesammen 100 % dedikerede musikere. Og temmelig flinke ovenikøbet!”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit yndlings – og hvorfor?
“I øjeblikket er min favoritkunstner Philip Glass. Hvorfor? Monumentale og legendariske kompositioner udført med en dyb forståelse af det musikalske hinsides! Sidst, jeg så ham og hans ensemble, spillede de arpeggioer i seks timer!”

Hvordan vil du beskrive jeres seneste album, “International Exit”?
“Fængende, beskidt, knastørt, yderst melodisk og med masser af knitrende hvid støj.”

Hvad er jeres planer for foråret og sommeren?
“Koncerter, koncerter, koncerter og skrive nyt musik!”

Links
Facebook
Miners Outfits hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.