Chinah koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 6. marts til den 28. maj. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Københavns værdsatte alternative poptrio Chinah vender endelig tilbage, og det gør de med den nye single “Promise”. Udover hermed at udgive deres første nye musik siden den skelsættende debut “Anyone” (2018) offentliggør Chinah nu deres danske februar-tour på udvalgte spillesteder. Denne aften gælder det VoxHall i Aarhus.

… Læs mere

 

Den første officielle single “Promise” følger op på teaseren og videoen “Eternal Blue”, der for nylig blev afsløret på bandets sociale medier. Det er en potent og kommanderende erklæring. En single, der angiver trioens evige kemi såvel som deres mystificerende evne til at få en hård indvirkning fra den mest afslappede tilstand af tilbageholdenhed.

Stærke anmeldelser

Chinah fik deres første gennembrud både i Danmark og internationalt med debut-EP’en “Once The Lights Are On”. Herefter udviklede de et formidabelt live-omdømme gennem shows på SXSW, The Great Escape, Iceland Airwaves og Roskilde Festival. Bandet lukkede efterfølgende deres seneste kapitel med toppende rave-anmeldelser og regelmæssige afspilninger på BBC Radio 1 ved at udføre 90’ernes R&B-banger “Give Me Life” på Colors. På den måde opnåede de en glødende tilslutning fra Munroe Bergdorf.

Herefter har bandets periode med rolig refleksion stille og roligt bygget sig op til en storm på vej. Bandet er nu klar til at lade deres fans fordybe sig i en dristig ny verden. Et univers, der udforsker konceptet om nostalgi og den befriende regenererings-proces.

Omfavner teenage-soundtrack

Bandet fortæller om “Promise”, og hvorfor dette nummer blev valgt til deres comeback: “For nylig har vi omfavnet soundtracket i vores tidlige teenageår. At se MTV og VH1 efter skole, uanset hvad der var på og bare absorbere de amerikanske mainstream-musikvideoer, der var på det tidspunkt. “Eternal Blue” og “Promise” minder om disse 00’er-popnumre. “Promise” beskriver en tilstand af ro, hvor du føler dig både følelsesløs og desperat på samme tid.”

Den rettidige tilbagekomst af Danmarks foretrukne leverandører af mørk pop er mere end velkommen og med “Eternal Blue” og “Promise” viser det sig uden tvivl, at de er lige så dragende og spændende som nogensinde før.

Chinah blev dannet i 2014 af en speciel sammensætning af musikere og personligheder. Sanger Fine Glindvad er som datter af en banjospiller vokset op med bluegrassmusik. Guitarist Simon Kjær Lauridsen kommer fra en baggrund i eksperimentel elektronisk musik. Og manden bag synthtangenterne, Simon Andersson, er klassisk trænet pianist. I 2016 vandt de P3 Talentet og var nomineret til Danish Music Awards i kategorierne Årets danske gruppe og Årets nye danske navn. I 2019 var de nomineret til Carl Prisen i kategorien Årets komponist inden for pop.

Links

Chinah på Facebook
Instagram
Twitter
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.