• Chinah koncert VoxHall Aarhus
  • Molina koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Der er kun få billetter tilbage til koncerten!

15. marts: Vi har fanget Chinah-forsanger Fine Glindvad til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Chinah debuterede med den forførende single “Away From Me” i sommeren 2015 og sparkede for alvor døren ind i starten af 2016 med EP’en “Once The Lights Are On”. EP’en modtog fem stjerner fra Soundvenue, Politiken, Berlingske, Gaffa med flere og blev af anmelderne blandt andet hyldet som ”perfekt pop”.

… Læs mere

 

De 21. oktober 2016 modtog Chinah den prestigefyldte pris P3 Talentet 2016 foran Anya, Lord Siva og Benal. P3 Guld dannede også rammen for deres TV-debut, hvor de optrådte med et stærkt medley af “Away From Me” og den nye single “Can’t Remember How It Feels”, som også har været P3’s Uundgåelige. Endvidere er Chinah også nomineret som årets nye navn og årets gruppe ved Danish Music Awards. Gruppens optræden til P3 Guld kan ses her, og deres rørende modtagelse af P3 Talentprisen kan ses her.

Trioen, bestående af guitarist Simon Kjær, pianist Simon Andersson og sangerinde Fine Glindvad, har på trods af den korte levetid allerede opbygget sig et ry for deres intense koncerter. Dette har ledt til udsolgte koncerter i udlandet og en travl festivalsommer, der blandt andet bød på Heartland Festival, Musik i Lejet og Roskilde Festival. Chinah imponerede især på Spot Festival 2016, hvor tusindvis af fremmødte fans kunne nyde, hvad Soundvenue kaldte en ”overbevisende, sveddryppende popfest” – igen til flotte fem stjerner.

Interview med Fine Glindvad
Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Vi ser vildt meget frem til lige netop den koncert, og jeg tror derfor, stemningen vil være ret intens. De kan forvente energi og inderlighed.”

Hvad har I med af merch?
“Lightere, vinyler, totebags og måske tandbørster.”

Hvilket er dit/jeres favoritnummer at fremføre live?
“Det skifter meget fra koncert til koncert ud fra humør. Men for tiden tror jeg, at alle i bandet føler en ekstra forløsning, når vi spiller ”All Your Words” fra vores kommende EP.”

Hvordan er jeres seneste koncerter gået?
“De fleste har været koncerter på branchefestivaler i udlandet. De er gået godt. Men vi glæder os til at få lov til at spille længere koncerter, hvor folk er kommet for at se os. Der bliver mere fordybelse, tror jeg.”

Hvordan vil du beskrive dine bandkolleger?
“Kreative, reflekterede og nørdede.”

Hvilket livenavn (band og/eller solokunstner) er dit/jeres yndlings – og hvorfor?
“Nogle af de bedste koncertoplevelser har jeg haft med blandt andre Moby, James Blake og Portishead. Men jeg har også haft det vildt fedt til Kim Larsen i skovdalen i Aalborg. Nogle gange er det tilfældigt, om en koncert virker på én. Der er mange faktorer, der kan spille ind så som éns humør, eller hvem man står med. Det kan ikke altid være til at vide, hvad der rammer. Men der er helt sikkert noget musik, der er mere umiddelbart velegnet som livemusik end andet, og noget musik, hvor det er godt at kende musikken på forhånd og have et personligt forhold til det, før man ser en koncert – måske fordi man ikke får så meget forærende fra kunstnerens side. Sådan er det ofte med mere stille eller indadvendt musik. For eksempel kan jeg til en Portishead-koncert bare lukke øjnene og falde hen til musikken med det samme, fordi jeg allerede har et stærkt bånd til det. Jeg har ikke brug for, at Beth Gibbons løber rundt på scenen eller kommer ”ud over scenekanten” på den dér klassiske facon. Men da jeg så Prince engang, var jeg på den anden side helt vild med det store, vulgære show. Jeg tror, meget kan fungere, så længe publikum føler, der er noget på spil på den ene eller anden måde.”

Hvad er jeres planer for foråret og sommeren?
“Nu her oven på udgivelsen af vores EP ”Hints”, skal vi på Danmarks- og Europaturné. Det bliver spændende at komme rundt i landet og se hvor mange, der kender os mere lokalt. Til sommer bliver der enkelte sommershows, som vi ser meget frem til. Og så skal vi ind imellem alle forårs- og sommerkoncerterne lave en masse nye sange og finde ud af, hvordan næste udgivelse skal være. Det er nok dét, vi ser allermest frem til.”

Molina
Sir Elton John er selverklæret fan, og Soundvenue gav debuten 5/6 stjerner. Molina trækker inspiration fra den tidlige 80’er-synthwave-scene og blander det med intuitive og repeterende skæve popmelodier i en klassisk popform. Molinas drømmende og atmosfæriske produktioner domineres af industrielle og pulserende mekaniske beats, alt imens kompositionerne svæver i kontrasterne fra hårde og bløde elementer. Udover at være skaberen bag sangene og produktionerne har Molina en holistisk tilgang til projektet, og derfor er det visuelle udtryk en bærende del af hendes kunstneriske medvirken i projektet. “Corpus” er Molinas debutudgivelse, der blev udgivet i februar 2017 på det fremadstormende danske label No3.

Links
Chinah på Facebook
Chinah på SoundCloud
Molina på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.