Choir Of Young Believers koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Choir of Young Believers har siden debut-ep’en i 2007 begejstret anmeldere og publikum i Danmark såvel som i resten af verden. De to første album ”This Is For The White In Your Eyes” (2008) og ”Rhine Gold” (2012) udløste de helt store gloser fra den internationale musik presse, og bandet har turneret flittigt i Europa og USA.

… Læs mere

 

Herhjemme har det alternative popband og deres melodier også formået at inficere øregange og smelte hjerter såvel fra Det Kongelige Teaters skrå brædder som i majsmarkerne på Sejerø festival, og bandet har favnet alt fra stort anlagte koncerter med DR’s Underholdningsorkester til sommerkoncerter på fristaden Christiania.

Efter et års uafbrudt koncertvirksomhed med “Rhine Gold” tog bandet i 2013 en pause, men vendte pludselig tilbage, da de i begyndelsen af 2014 oven på en personlig invitation fra Martin Gore tog på support-tour i Europa for selveste Depeche Mode med en håndfuld nye sange i bagagen. Over sommeren 2014 eksperimenterede bandet videre med de nye sange både i studiet og på udvalgte festivaler. Både for anmeldere og publikum stod det klart, at bandet var i færd med at genopfinde sig selv.

Choir Of Young Believers består af sanger og sangskriver Jannis Noya Makrigiannis omgivet af en gruppe ekstremt aktive venner, der begår sig i talrige andre bands som Selvhenter, Dinner, Valby Vokal Gruppe, Pre Be Un, Marching Church, Pinkunouizu, Nobody og CTM. I det seneste år har de i samarbejde med den stilskabende unge producer Aske Zidore arbejdet på deres tredje studiealbum, der forventes at udkomme til efteråret. Et album, der ifølge bandets amerikanske pladselskab (Ghostly International) lyder som hvis ”Kanye West producerede Talk Talk med soundtrack troldmanden Vangelis på tangenterne.”

Links
Choir Of Young Believers på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.