• Chorus Grant koncert Atlas Aarhus
  • Kasper Staub koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

15. oktober: Vi har fanget Chorus Grant alias Kristian Finne til en snak om koncerten – læs interviewet længere nede.

Chorus Grant er sanger/sangskriveren Kristian Finne, der også udgør halvdelen af den kritikerroste duo Cancer. Denne aften gæster han Atlas i Aarhus med band.

… Læs mere

 

Kristian Finne og hans band (Camilla Munck, Laurids Smedegaard og Moogie Johnson) arbejder for tiden på en opfølger til albummet “Space” fra 2014. Et album, der høstede flotte anmeldelser både herhjemme og i udlandet. Det nye materiale beskrives som “kammer-folk-rock”, og publikum kan forvente et velspillende og sultent band. Et band, der tager afsæt i en alternativ folk-rock-ramme, hvori det mere eksperimenterende og genreudvidende flettes ind. Gå ikke glip af denne særlige chance for at høre unikke nye sange fra Chorus Grants kommende album, der først ser dagens lys senere dette år.

Interview med Kristian Finne

Hvad kan publikum forvente af koncerten?
“Hvor vi tidligere i Chorus Grant har arbejdet med plads og luft som ledestjerne i sangene, er det nye materiale mere fortættet i sit udtryk. For at lede tankerne og forventningerne på rette vej kan man måske tale om, at koncertoplevelsen vil være én der står i relation til for eksempel MTV Unplugged-serien, hvor ellers elektrisk funderede bands optrådte med deres musik akustisk.”

Hvad kan du afsløre om sætlisten?
“For os er det selvfølgelig spændende at lægge arm med den nye plade “Vernacular Music” og mærke, hvordan musikken udvikler og skaber sig på en scene foran en samling lyttere. Det betyder også at koncertsættet nærmest udelukkende består af nye sange med enkelte numre fra “Space” flettet ind.”

Hvad har du med af merch?
“Vi medbringer vinylplader, vi gerne vil sælge. På nuværende tidspunkt forefindes to eksemplarer af vores tidligere album “Space” og en god stak af den nye “Vernacular Music”.”

Hvilket er dit favoritnummer at fremføre live?
“Jeg nyder at synge med Camilla og Laurids og er derfor glad for at mærke den følelse, der opstår i passager, hvor vi synger tre-stemmigt. Disse passager er strøet med løs hånd ud over sættet, og derfor er det også svært at udpege en favorit. Sangen, der åbner det nye album, hedder “Hibernation Drill”, og af én eller anden grund ligger den mit hjerte særlig nær. Den må vi finde en god placering til.”

Hvordan er dine seneste koncerter gået?
“Da vores nye musik kun for ganske nyligt er udkommet, har vi ikke så mange koncerter under vesten endnu. Det er noget af det spændende for os. Altså at mærke noget nyt og også gradvist forstå hvad det egentlig er for en oplevelse, vi ved vores optræden igangsætter.”

Hvad skal publikum få tiden til at gå med indtil koncerten?
“I tiden op til vores koncert vil det selvfølgelig være fantastisk, hvis man lyttede til albummet og eventuelt hørte en tilbundsgående podcast samt læste et interview.”

Kasper Staub

Som opvarmning til Chorus Grant vil Kasper Staub fra Lowly spille en solo synthesizer-koncert. Kasper har allerede udgivet to smukke solo klaver-album og er i skrivende stund i færd med indspilninger til det tredje. Legendariske Simon Raymonde fra bandet Cocteau Twins og indehaver af pladeselskabet Bella Union giver Staub følgende ord med på vejen:

“It was no surprise to fall in love with Kasper’s compositions on piano. The music is romantic, melancholic and soothing. Regular motifs appear when you are least expecting them. It was likely I would find his solo work enchanting, and that is how it came to pass.”

Links

Chorus Grant på Facebook
Kasper Staub på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.