• Christian Hjelm koncert VoxHall Aarhus
  • Bål & Brand koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Til efteråret har du mulighed for at høre karismatiske Christian Hjelm live, når han drager landet rundt med hans spritnye album “Uskolet Magi” med mere i bagagen og hans faste band bestående af medlemmer fra blandt andet Oh No Ono og Kissaway Trail. Der er dermed lagt op til det helt store dansksprogede rock-brag, når de tørner sammen på scenen.

… Læs mere

 

Karakteristisk for Hjelm flyder “Uskolet Magi” med stærkt afhængighedsskabende melodier pakket ind i raffinerede arrangementer og fremført af én af Danmarks mest markante stemmer. Christian Hjelm er garant for særdeles veloplagt pop med et strejf af solskin i teksterne og en unik nerve i sound’en. “Uskolet Magi” er ingen undtagelse, men udstikker alligevel samtidig en ny kurs, hvor det hele har fået et nøk opad; Hjelm er mere flabet, skabet og finurlig end nogensinde før. Albummet er gennemsyret af en mørkere og mere rå stemning end vanligt, og lyrikken er Hjelms personlige betragtninger og beretninger om livets evige gåder. Store som små.

Den tidligere frontfigur i indierock-orkestret Figurines har med nu tre soloalbum på dansk for alvor fået cementeret sig som én af de stærkeste danske stemmer og sangskrivere i Danmark. “Uskolet Magi” har været Ugens Album på P4 og er blandt andet blevet mødt med fem hjerter i Politiken og ligeledes fem stjerner i Gaffa, hvor de skrev: ”Insisterende i sine energiske favntag med den gode, skæve og poetiske popsang er Uskolet magi en klædelig tilføjelse til Hjelms imponerende bagkatalog…”.

Christian Hjelm udgav i 2012 det meget roste soloalbum “Før Vi Blev Lette”, som både affødte en Steppeulv for Årets Vokalist, og blev kåret som årets album flere steder med fine sangperler som “Lang Vej Igen” og “Alibi”.

I 2014 fulgte Hjelm debutalbummet op med “Vaskeægte” med singlerne “I Disse Dage” og “Solen Bager”, hvorefter det blev til en kort afstikker tilbage til engelsk med sideprojektet Lucky Moon. Nu er Hjelm atter klar til at komme på landevejene med sit band og lufte nyt såvel som gammelt materiale.

Bål & Brand
Bål & Brands musikalske univers veksler mellem følsom og insisterende rock, der understøtter fortællingerne i de dansksprogede tekster, så der skabes en sammenhæng mellem teksternes tyngde og musikkens fandenivoldskhed.

Bål & Brands første plade er lige på trapperne og udkommer efteråret 2018.

Bål & Brand består af Søren Flindt (vokal), Emilie Brandt (trommer), Ulrik Bonde (guitar), og Rasmus Danstrøm (bas).

Links
Christian Hjelms hjemmeside
Facebook
Instagram
Bål & Brands hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.