• Christopher Paul Stelling koncert Atlas Aarhus
  • Sundays koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Amerikanske Christopher Paul Stelling er en sanger/sangskriver med en usædvanligt veludviklet flair for tidløs, akustisk folk-musik.

… Læs mere

 

Om Christopher Paul Stelling
Christopher Paul Stelling kommer fra Daytona Beach, Florida, men bor efter en stribe omflakkende år nu om dage i Brooklyn, New York, der således udgør basen for hans kreative virke. Manden albumdebuterede i 2012 med det selvfinansierede og meget roste værk “Songs Of Praise And Scorn” og har siden udgivet den ligeledes selvfinansierede “False Cities” (2013) samt “Labor Against Waste” (2015) – derudover er han en yderst flittigt turnerende musiker, der har været på grundige visit rundt omkring i både USA og Europa. Siden de indledende dage har Stelling scoret sig en kontrakt med det anerkendte pladeselskab Anti-, der således var medafsender på “Labor Against Waste”. Blandt de mange medier, der har hyldet mandens store talent, finder man Rolling Stone, der i 2015 udråbte Stelling til en ny kunster, man skulle holde øje med.

Sundays
Sundays er en ny gnist fra den danske undergrund centreret om fortæller og guitarist Magnus Jacobsen. Stemmen genkendes måske fra de tidligere KarriereKanonen-vindere Dance With Dirt og ansigtet måske fra Magnus’ år som vært på DR Ramasjang – men som Sundays er han noget helt andet; her er nøgenhed, intensitet og nerve de nøgleord, som lader sig manifestere i den 29-årige sangskrivers folkpop-univers, og med en livebesætning, der byder på tætvævede korharmonier og simple, organiske instrumenteringer, er det lige netop, hvad lytter og beskuer kan forvente.

Beslægtede navne
Josh Ritter
Langhorne Slim
Foy Vance
Denison Witmer
The Milk Carton Kids
Joe Pug
Sean Rowe

Links
Christopher Paul Stellings hjemmeside
Christopher Paul Stelling på Facebook
Christopher Paul Stelling på Twitter
Christopher Paul Stelling på Instagram
Christopher Paul Stelling på SoundCloud
Christopher Paul Stelling på YouTube
Sundays på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.