Clemens Den Anden Verden koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Clemens tager på togt med en kongerække af danske rap-koryfæer.

… Læs mere

 

Koncertgængerne, der i foråret bevidnede gladiator-stemningen, sjæleafbrændingen og hjerteblodsudgydelserne under “Regnskabets Time”-jubilæumsturnéen, når knap at få armene ned og dulme nerverne, før Clemens & co. igen inviterer til en beskidt omgang i “den støvede arena”.

Clemens har hevet sit DMA-vindende og kunstfonds-honorerede album “Den Anden Verden” op fra arkivet i sin underjordiske kunstner-bunker for at drage på kongetogt i 2018. I april rammer vogntoget de nøje udvalgte venues Vega og VoxHall.

Denne gang med et endnu stærkere hold – et vaskeægte rim-dreamteam. Den generøse gæstestjerneliste ved disse koncerter er tilnærmelsesvis længere og med flere prominente navne end mange en-dags festivaler i det ganske danske land kan prale af:

Jokeren – den legendariske baggårdspuma, der har produceret for de største i staterne og taget det bedste med hjem. Den vel nok mest kendte danske rapper, der gennem årtier har forkælet de dansksprogede med lige dele reflekteret intellektuel lyrik og grænsesøgende rock ‘n’ roll-livsstil.

Ataf – den første lyriker, der turde tale om integration i Danmark. Manden der opfandt såkaldt “perkerrap” årtier før, det blev et absolut must på alle danske hitlister. Ataf rappede intelligent og indlevende om at “holde balancen på en mur mellem to kulturer”, mens de andre stadig legede med Duplo-klodser.

Suspekt – Danmarks absolut største liveband, der med udsolgte koncerter i Forum og Aalborg Hallen må siges at være “i en helt anden liga” med en turnéform, man ellers kun finder mellem kamptrænede UFC-fightere.

I øvrigt gæstes koncerten af undergrundshelte som Kælderposen, Mortito og Paulo. Navne, der altid har stået for kvalitet og kompromisløshed for kritiske kulturkendere.

Ærlig snak: Clemens & co. turde næsten ikke selv tro på, at det kunne lade sig gøre at samle så indædt et hold under samme tag (indtil det bliver revet af). Med andre ord hersker der ingen tvivl om, at dette er en unik mulighed for at opleve nogle af de stærkeste kræfter, der har spillet med musklerne de sidste 25 år. En enestående oplevelse, som måske aldrig gentager sig, når først turnéen er forbi.

Links
Clemens på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

1 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.

  1. Brygwald

    Mødepligt for hip hoppere

    Mødepligt for hip hoppere