• Coco Hames koncert Atlas Aarhus
  • Select Captain koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

30. august: Aflyst! Koncerten er desværre aflyst – vi har således modtaget følgende besked fra Coco Hames’ management: “Vi er kede af at måtte meddele, at vi er nødt til at aflyse Coco Hames’ kommende EU/UK-turné grundet sygdom i familien. Tak for din forståelse.” Købte billetter refunderes automatisk.

Amerikanske Coco Hames trækker mesterligt på både janglepop, punkrock og alternativ country i sin forunderligt helstøbte sangskrivning, der emmer af alt lige fra fuzz og surf til tyggegummi, følelser og eftertænksomhed.

… Læs mere

 

Om Coco Hames
Coco Hames har siden midten af 00’erne givet den som sanger/sangskriver og ukuelig frontkvinde i garagerock-trioen The Ettes og er således ingenlunde et ubeskrevet blad, selv om hun nu for første gang forfølger en karriere i eget navn. Hun kommer oprindeligt fra Florida, men levede i de mest hektiske Ettes-år lidt af et nomadeliv, hvor hun boede i såvel Los Angeles og London som Berlin og Madrid, inden hun slog sig ned i Nashville. Efter udgivelsen af det seneste Ettes-album i 2011 og den obligatoriske, efterfølgende turné-virksomhed kastede bandet håndklædet i ringen – der var ikke som sådan tale om en opløsning af bandet, men Hames var blevet skilt fra bassisten Jem Cohen og døjede derudover med Ménières sygdom; en sjælden øre-sygdom, som hun nu om dage har styr på.

I stedet for helt at opgive ævred gik bandmedlemmerne sammen om at skabe det populære og kreative kraftcenter Fond Object i Nashville – et sted, der rummede alt lige fra en vintage-butik og en pladebutik til et pladeselskab, en designafdeling og en scene såmænd. Sideløbende begyndte Hames at arbejde som lærer, men selv om hun nød sit nye liv, så trak musikken stadig i hende, og da ABC valgte at bruge hendes sang “My Baby Tonight” til en nøglescene i TV-serien “Nashville”, og da Disney efterfølgende bad hende skrive et rocknummer til den animerede TV-serie “Wander Over Yonder” stod det klart for hende, at hun ikke kunne undvære musikken og glæden ved at skrive sange.

Efter noget tid fik hun en pladekontrakt med Merge Records, og i sommeren 2016 begyndte hun at arbejde på sit første soloalbum – hun håndterede selv guitaren, klaveret og den elektriske cembalo, men fik særdeles kyndig hjælp til bassen og trommerne, der således blev håndteret af henholdsvis Jack Lawrence (The Raconteurs, The Dead Weather) og Julian Dorio (The Whigs, Eagles Of Death Metal). Mange flere kom ind over den kreative proces, og Hames nød at boltre sig med alle disse folk – nød at arbejde uden grænser og bare prøve alle muligheder af. Albummet, der er kommet ud af anstrengelserne, er et selvbetitlet et slagsen, og det udkommer den 31. marts.

Select Captain
Select Captain er synonym med sanger og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers domineret af solide melodier og et stort og sfærisk lydbillede. Select Captain har de seneste tre år haft flere singler i rotation hos DR P4 og P5, og udgivet en EP og to albums, hvoraf det seneste “Strings & Feathers” udkom i oktober 2016. Samtidig har han turneret flittigt herhjemme og i det tyske både alene og med sit band – senest spillede de til den første udgave af Komos Festival i Kongens Have i København. Select Captain er netop nu aktuel med singlen “If I Should Go”, og der arbejdes hårdt på et tredje fuldlængde-album med endnu en single-udgivelse i slutningen af august.

Links
Coco Hames på Twitter
Coco Hames på Facebook
Coco Hames på Instagram
Select Captains hjemmeside
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.