CODY koncert Atlas Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Koncerten er grundet coronavirus flyttet fra den 11. marts (og før det den 11. december, 17. juni og 15. april 2020) til den 11. juni. Købte billetter gælder naturligvis til denne nye dato.

Koncerten er flyttet fra Atlas til VoxHall. Allerede købte billetter gælder naturligvis til denne nye lokalitet.

Den anmelderroste kvartet CODY er klar med syvende udspil “Win Some” – bandets til dato mest ambitiøse og samtidig smukkeste album. Værket er sat til at udkomme i januar 2020. Orkestret udsendte for nylig den flotte førstesingle “HTBO”, og nu annonceres så en dansk forårs-turné. En turné, der blandt andet denne aften bringer dem til Atlas i Aarhus.

… Læs mere

 

Titlen på CODYs nye album er “Win Some”, og noget af det indtagende (winsome) ved det er dets kaleidoskopiske strøm af minder, indtryk og følelser. Kvartetten bevæger sig stilistisk friere end før. CODYs altid stærke melodier svæver, hakker og vendes på hovedet i et filmisk, både poetisk og råt lydunivers. Lytteren kommer langt omkring med hylende guitarer, opklippede klaverfigurer, improviserede strygereventyr og fuldfed bas. “Win Some” er som forgængeren “I’ll Ride With You” fra 2016 blevet til i samarbejde med producer Mads Brinch (Bisse, Niels Skousen, Blaue Blume, Folkeklubben m.fl.).

Siden debuten i 2009 er CODYs lyd blevet kaldt post-folk, post-rock, country, crooner, indie med mere. Kært barn har mange navne. Selv ser de fire faste medlemmer Line Felding, David Fjelstrup, Frederik Thybo og Kaspar Kaae sig som et rockband med en plan for livet. De vil blive ved med at udfordre sig selv og publikum med musik, man har lyst til at blive ved med at vende tilbage til.

En slags familie

CODY har været aktive i Danmark og udlandet siden 2008. Bandet udgav deres debut-EP “Cody” og debutalbum “Songs” i 2009. I alt er det blevet til fem albums og to EP’er. Alle er blevet rost til skyerne af både danske og udenlandske medier. Men selvom bandet er blevet taget godt imod af anmelderne og ikke mindst publikum, har det også været en udfordring at holde maskinen i gang. CODY er gået fra syv medlemmer, et stort kollektiv, til nu at have fire medlemmer, der har været med fra den spæde start. De har plejet et stærkt venskab gennem årene. Den slags venskab, man vel kan kalde familie.

Det nye album “Win Some” afspejler på flere planer et band, som har spillet sammen i over 10 år. Og som har udviklet sig til noget ganske særligt. Både den kompromisløse karakter af “Win Some”, men også bandets liveoptrædener, er et eksempel på, at det i sidste ende betaler sig at gå gennem ild og vand sammen. ”In the end you win some”.

Links

CODY på Facebook
Jacob Faurholt på Facebook
Info om handelsbetingelser m.m.

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.