Om koncerten

Demond Price, der er bedre kendt som Conway the Machine, er en amerikansk rapper fra Buffalo, New York. Sammen med sin halvbror, Westside Gunn, og fætter, Benny the Butcher, var Conway med til at etablere Griselda Records, som i 2017 blev en del af Eminems, Shady Records.

… Læs mere

 

Conway begyndte at indspille i en alder af 15, men hans hiphop-ambitioner blev afbrudt i 2012, da han blev offer for et næsten dødeligt skyderi, hvor lægerne vurderede, at han ville blive lam fra halsen og ned. Conway slap ’nådigt’ og endte med en ansigtslammelse, som har medført en ’ildevarslende levering og uhyggeligere produktion’ for at komplementere hans langsommere flow.

I 2015 udgav Conway sit debutalbum, ’The Devils Reject’ på Griselda og i 2018 sit fjerde soloalbum, ’Blakk Tape’, hvorefter han begyndte på sin ’Everybody Is F.O.O.D.’ albumserie. I 2020 udkom det første studiealbum, ’From King to a God’, der i 2022 blev efterfulgt af det roste album ’God Don’t Make Mistakes’.

Listen af samarbejdspartenere er lang og tæller udover Griselda-vennerne bl.a. Eminem, The Alchemist, Rick Ross, Jill Scott, Ghostface Killah, Freddie Gibbs, Method Man, Lil Wayne…

 

Links

Conway The Machine Instagram
Conway The Machine FaceBook
Conway The Machine Twitter
Info om handelsbetingelser

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.