Copenhagen Music koncert VoxHall Aarhus

Om koncerten

Det er i øjeblikket kun muligt at købe billetter i forsalg her på vores hjemmeside. Det er således ikke muligt at købe billetter i døren – heller ikke på de enkelte koncertaftener.

Bemærk at man som følge af de gældende retningslinjer foruden billet skal fremvise gyldigt coronapas for at få adgang til koncerten.

Begynder jeres koncert-abstinenser også at fylde meget? Nu hvor vi har undværet koncerter, med alt hvad det indebærer, i hvad der føles som en evighed, kan vi nu endelig åbne dørene til koncertstederne igen med et BRAG!

… Læs mere

 

Den danske musikbranche blomstrer med nye og spirende talenter – måske mere end nogensinde før – og hos Copenhagen Music og United Stage repræsenterer vi en stor del af de nye artister, som længtes efter, at komme ud og vise jer den lyd, som de har arbejdet på.

Over fire dage, i Aarhus og København, vil vores nye, talentfulde solister give jer en smagsprøve på den nye musik, som de har glædet sig til at spille for et levende publikum. Nogle af dem kender du måske allerede, mens andre er spritnye artister, som du endnu ikke kender – de har dog alle det tilfælles, at de ser frem til at vise jer, hvad de har at byde på.

Artister denne aften

Angående mig
BATHSHEBA
Bendetta
JULIET
Maddy
Mina Okabe
RoseeLu

Link

Copenhagen Music

0 Anbefalinger

Vil du anbefale denne koncert til andre?

Anbefal denne koncert

Din anbefaling af denne koncert

Alle anbefaling skal godkendes af en administrator.